La moda in Japonia: Telefonul mobil Manga

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 4.239 ori
<b>La moda in Japonia: Telefonul mobil Manga</b>Pentru fanii Manga japonezi (benzi desenate japoneze) exista o modalitate simpla si convenabila de a primi ultimele povesti fara a fi nevoit sa te duci la librarie; le descarci pur si simplu pe telefonul tau mobil. Consumatorul mediu cheltuieste...

Pentru fanii Manga japonezi (benzi desenate japoneze) exista o modalitate simpla si convenabila de a primi ultimele povesti fara a fi nevoit sa te duci la librarie; le descarci pur si simplu pe telefonul tau mobil.

Consumatorul mediu cheltuieste aproximativ 15$/luna pe mai multe episoade care sunt cam de zece pagini si ii costa pe consumatori de la 0,25 pana la 1$ pentru episoadele in culori.

Aceste benzi desenate pot fi gasite si in revistele saptamanale care includ cam 10 episoade pe numar pentru 3 $. In ultimii ani, consumatorii japonezi au cheltuit aproximativ 20 milioane $ pentru a se uita la manga pe terminalele lor.

Cu o asemenea disponibilitate si popularitate pentru manga pe terminalele mobile, unii editori evita canalele tiparite si se indreapta spre comunitatea mobila.

La noi sigur nu, dar manga pe mobil poate trece si in Statele Unite. Primi pasi cruciali au fost facuti prin discutiile cu furnizorii de servicii wireless si distribuitorii online pentru a trece continutul japonez peste ocean pe telefoanele mobile.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×