100 de interviuri pe saptamana pentru un post la fabrica Nokia

1.098 ori
<b>100 de interviuri pe saptamana pentru un post la fabrica Nokia</b>Viorel Gavrea, directorul parcului industrial Tetarom afirma cu 2 zile in urma ca Nokia aduce in jur de 50-100 de oameni pentru interviu si scolarizare la fabrica sa, conform pescurt.ro. Pana la ora actuala au fost angajati 200 de oameni, iar fabrica de...

Viorel Gavrea, directorul parcului industrial Tetarom afirma cu 2 zile in urma ca Nokia aduce in jur de 50-100 de oameni pentru interviu si scolarizare la fabrica sa, conform pescurt.ro.

Pana la ora actuala au fost angajati 200 de oameni, iar fabrica de la Jucu, judetul Cluj se apropie de momentul deschiderii oficiale, programat pentru martie, dar stabilit pentru februarie, datorita terminarii rapide a fabricii. In urma cu cateva zile au existat si zvonuri ca ar fi fost produs primul terminal mobil la aceasta fabrica, neconfirmate de catre reprezentantii Nokia. Intre timp, deschiderea intreprinderii a starnit nemultumiri in Germania, unde Guvernul indeamna la boicotul produselor Nokia, ca urmare a inchiderii fabricii de la Bochum.

In urma acestei decizii a gigantului finlandez 2300 de angajati germani au ramas fara locuri de munca, iar productia Nokia a fost mutata in Romania, miscare care a starnit nemultumiri. Reprezentantii celui mai mare producator de telefoane mobile din lume au afirmat ca aceasta mutare este logica, costurile fiind micsorate de 10 ori, in special datorita faptului ca salariile sunt mult mai mici in Romania, decat cele din Germania.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×