Orange prezinta display-ul bazat pe gestica, mai "tare" decat touchscreenul

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.841 ori
<b>Orange prezinta display-ul bazat pe gestica, mai "tare" decat touchscreenul</b>Orange a prezentat un display controlabil prin intermediul interactiunii cu utilizatorul, disponibil la o filiala din Marea Britanie. Puteti urmari acest nou sistem, mai avansat decat touchscreenul intr-un clip video, dand click pe urmatoare imagine:...

Orange a prezentat un display controlabil prin intermediul interactiunii cu utilizatorul, disponibil la o filiala din Marea Britanie. Puteti urmari acest nou sistem, mai avansat decat touchscreenul intr-un clip video, dand click pe urmatoare imagine:

Realizatorii acestui proiect, cunoscuti sub numele de The Alternative au afirmat ca aceasta era prima oara cand un astfel de display a fost prezentat publicului larg. Scopul acestei tehnologiii este advertisingul, de data aceasta la produsele Orange, iar display-ul permite utilizatorilor sai sa selecteze clipurile muzicale preferate, printre altele. Tehnologia futurista face ca interfata touch sa  para demodata, in acest caz.

Controlul bazat pe gestica functioneaza prin implementarea unui ecran de proiectie de mari dimensiuni si a unei tehnologii de capatura a miscarii. Ceea ce se intampla in spatele ecranului nu stim exact, dar experienta trebuie testata, inainte de a fi descrisa. Avand in vedere faptul ca la ora actuala sunt produs microproiectoare, e foarte probabil sa vedem in curand si un iPhone controlabil prin gestica.

Clip:

      

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×