1000 euro cash, cu Internet pe Mobil Vodafone și aplicații Nokia Ovi

1.853 ori
<b>1000 euro cash, cu Internet pe Mobil Vodafone și aplicații Nokia Ovi</b>Perioada post-sărbători de iarnă se lasă întotdeauna cu mai puțini bani de cheltuială, astfel că premiul de 1000 euro cash anunțat de Nokia în cea mai nouă promoție a sa sună foarte tentant. Este vorba despre un concurs care implică...

Perioada post-sărbători de iarnă se lasă întotdeauna cu mai puțini bani de cheltuială, astfel că premiul de 1000 euro cash anunțat de Nokia în cea mai nouă promoție a sa sună foarte tentant. Este vorba despre un concurs care implică activarea Internetului pe mobil de la Vodafone și descărcarea de aplicații gratuite din Magazinul Ovi.

Tot ce trebuie să faceți este să activați Internetul pe handset, prin Vodafone, începând de la 2.07 euro cu TVA și apoi să introduceți numărul de telefon. După verificarea numărului veți primi un cod prin SMS și un link către pagina de concurs Nokia.mobi. Veți completa apoi formularul de înscriere chiar pe mobil și veți putea descărca aplicațiile gratuite din Magazinul Ovi, fără nicio problemă.

Concursul este organizat de Nokia România în colaborare cu Vodafone, poartă numele de "Distracție cu aplicațiile favorite" și se desfășoară până în data de 31 ianuarie 2011. Rețineți că vă puteți înscrie la concurs doar folosind Internetul pe telefonul mobil și această adresă. Mai multe detalii și regulamentul promoției le aflați de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×