Nokia ne pregătește un telefon 4G REAL?! N9, MeeGo, Symbian?

1.974 ori
<b>Nokia ne pregătește un telefon 4G REAL?! N9, MeeGo, Symbian?</b>După numeroasele telefoane 4G anunțate la CES, unele purtând pe nedrept această particulă în denumirea lor, se pare că și Nokia ar avea planuri în acest segment de produse. și nu, nu vorbim despre 3.5G sau de HSPA+, nici măcar de WiMAX, ci de...

După numeroasele telefoane 4G anunțate la CES, unele purtând pe nedrept această particulă în denumirea lor, se pare că și Nokia ar avea planuri în acest segment de produse. și nu, nu vorbim despre 3.5G sau de HSPA+, nici măcar de WiMAX, ci de terminale cu suport pentru conexiuni LTE.

știm că teoretic LTE ar putea chiar oferi viteze de download de 100Mbps și de upload de 50Mbs, asta dacă infrastructura unui operator permite astfel de performanțe. Nokia Siemens Network sunt implicați în proiecte de acest gen, fiind chiar lideri pe piața dezvoltării de infrastructură LTE, deci ne așteptăm și ca Nokia să facă o mutare în segmentul smartphone pentru a se potrivi cu această evoluție.

Tot mai multe discuții despre 4G și LTE au apărut în aceste zile pe blogul Nokia Conversations, astfel că gigantul finlandez ar putea avea surprize pregătite pentru MWC 2011. Nu este vorba despre modelul E7, ale cărui specificații le cunoaștem, probabil nici despre X7, un handset cu funcții muzicale și de gaming.

Nici despre E6-00 nu poate fi vorba, dotările sale fiind inferioare lui E7, deci singura speranță rămâne Nokia N9, care ar putea veni cu suport LTE 4G. în acest moment nu avem nici măcar confirmarea că terminalul există sau că el rulează MeeGo, deși există experți precum editorul șef Mobile Review Eldar Murtazin care afirmă că deja au testat acest telefon.

Să fi așteptat Nokia în umbră în vreme ce rivalii săi lansau terminale semi-4G la CES pentru a da lovitura la MWC?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×