Carcasa lui iPhone 5, fotografiată deja?

6.013 ori
<b>Carcasa lui iPhone 5, fotografiată deja?</b>Ar cam fi momentul primelor zvonuri cu privire la iPhone 5 și iPad 2, având în vedere faptul că Apple nu a prezentat nimic nou la CES 2011 și nici MWC 2011 nu are indicii în această direcție. știm că gigantul din Cupertino preferă evenimentele...

Ar cam fi momentul primelor zvonuri cu privire la iPhone 5 și iPad 2, având în vedere faptul că Apple nu a prezentat nimic nou la CES 2011 și nici MWC 2011 nu are indicii în această direcție. știm că gigantul din Cupertino preferă evenimentele organizate în "curtea sa din spate", dar cum rămâne cu zvonurile și scăpările? Iată o mostră:

Există doar 3 posibilități în acest caz: aceste imagini prezintă o carcasă modificată de iPhone 4, o carcasă de iPhone 5 sau un “schelet” de iPhone 4, în varianta CDMA, pe care o zvonurile o dau drept sigură pentru o lansare la începutul lui februarie. Vă reamintim că după 3 ani de exclusivitate, operatorul AT&T va pierde privilegiul de a vinde Apple iPhone în favoarea celor de la Verizon.

Carcasa lui iPhone 5, fotografiată deja?

Diferența dintre această carcasă și cea standard de iPhone 4 o reprezintă benzile antenelor, astfel că în loc de 3 spații negre separatoare, descoperim acum 4. Banda din partea stângă jos a handsetului (cea cu problemele de semnal) a rămas la locul său, dar descoperim o nouă astfel de bandă asupra butonului de trecere în mod "silențios" a noului iPhone.

Imaginile nu indică deocamdată nimic clar, dar măcar avem o semi-confirmare a autenticității lor, deoarece clipul ce include aceste carcase a fost înlăturat de pe web, la cererea celor de la Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×