16% dintre utilizatorii din SUA au adoptat serviciile mobile banking

1.609 ori
<b>16% dintre utilizatorii din SUA au adoptat serviciile mobile banking</b>16% dintre utilizatorii de telefoane mobile din Statele Unite utilizeaza servicii de mobile banking, a demonstrat un studiu realizat de catre Harris Interactive, conform wall-street.ro. Serviciul de mobile banking cunoaste un avant impresionant in SUA,...

16% dintre utilizatorii de telefoane mobile din Statele Unite utilizeaza servicii de mobile banking, a demonstrat un studiu realizat de catre Harris Interactive, conform wall-street.ro.

Serviciul de mobile banking cunoaste un avant impresionant in SUA, tara in care studiul anterior mentionat a relevat ca peste o treime din utilizatorii de telefoane isi verifica statusul conturilor bancare constant de pe telefon. 33% dintre cei chestionati doresc sa fie instiintati de catre institutiile bancare in legatura cu tranzactiile efectuate cu ajutorul terminalului mobil. La ora actuala, un sfert dintre persoanele care navigheaza pe Internet au declarat ca folosesc telefoanele mobile pentru a cumpara bunuri cu cardul, demonstrand popularitatea mobile bankingului.

De mentionat este si faptul ca o cincime dintre repondentii studiului organizat de Harris Interactive doresc sa fie facturati pentru bunurile achizitionate cu ajutorul telefonului mobil in cadrul abonamentelor de telefonie. Exista totusi si aspecte negative ale acestor servicii, cum ar fi securitatea, perceputa drept o problema de catre utilizatori. Doua treimi dintre chestionati au fost suspiciosi in legatura cu transmiterea informatiilor personale pe telefonul mobil, temandu-se de fraude.

La studiu au participat 1072 adulti din SUA, chestionarele fiind completate in decembrie 2007.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×