Smartphone-urile Palm Centro si Treo 500 disponibile in Romania

1.714 ori
<b>Smartphone-urile Palm Centro si Treo 500 disponibile in Romania</b>PC World ne informeaza ca I.R.I.S S.A. pune in vanzare in Romania smartphone-urile Palm Treo 500 si Palm Centro. Primul este disponibil la pretul de 1.450 RON (TVA inclus), iar cel de-al doilea costa 1.199 RON (TVA inclus). I.R.I.S S.A este distribuitor...

PC World ne informeaza ca I.R.I.S S.A. pune in vanzare in Romania smartphone-urile Palm Treo 500 si Palm Centro. Primul este disponibil la pretul de 1.450 RON (TVA inclus), iar cel de-al doilea costa 1.199 RON (TVA inclus).

I.R.I.S S.A este distribuitor unic Palm in Romania, iar ambele modele mentionate anterior vor fi disponbibile prin intermediul retelei de retaileri, incepand cu luna curenta. Treo 500 ruleaza Windows Mobile 6 Standard si este dotat cu tastatura completa QWERTY, display de mari dimensiuni si suport pentru instant messaging, SMS, e-mail si aplicatii utile, cum sunt cele din pachetul Office Mobile. Acest terminal are o memorie interna de 150MB, iar daca nu va este de ajuns acest spatiu de stocare, puteti folosi slotul pentru carduri microSD.

Palm Centro include un display cu rezolutie de 320 x 320 pixeli si o memorie interna de 64MB, plus slot pentru carduri microSD de pana la 4GB. Bateria sa este un Li-ion de 1150 mAh, care rezista 3.5 ore in modul convorbire si pana la 300 de ore in standby. Camera lui Centro are o rezolutie de 1.3 megapixeli si este dotata cu zoom digital de 2x si suport pentru captura video. Lista de specificatii a acestui Palm include si Bluetooth, calendar, servicii de instant messaging, memo, Google Mobile Maps si multe altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×