17.4 milioane de terminale Android și iOS activate În ziua de Crăciun, majoritatea tablete!

1.225 ori
<b>17.4 milioane de terminale Android și iOS activate În ziua de Crăciun, majoritatea tablete!</b>Cei de la Flurry Analytics au publicat o serie de cifre cu privire la numărul de terminale Android și iOS activate în ziua de Crăciun din acest an. Astfel, aflăm că pe 25 decembrie fericiții posesori ai unei tablete sau smartphone aduse de...

Cei de la Flurry Analytics au publicat o serie de cifre cu privire la numărul de terminale Android și iOS activate în ziua de Crăciun din acest an. Astfel, aflăm că pe 25 decembrie fericiții posesori ai unei tablete sau smartphone aduse de Moșu' și-au activat terminalul și au trecut la descărcat aplicații. E vorba aici despre 17.4 milioane de activări într-o singură zi.

Acest număr semnifică o creștere cu 332% față de media de 4 milioane de activări pe zi. Bănuiesc că e vorba aici despre activări doar în SUA, deoarece la nivel internațional numărul ar putea fi mai mare. Ei bine, aflați că acele 17 milioane reprezintă o creștere foarte importantă față de cele 6.8 milioane de terminale activate de Crăciun anul trecut. Apoi de îndată ce terminalele au fost funcționale, utilizatorii au descărcat 328 de milioane de aplicații.

17.4 milioane de terminale Android și iOS activate În ziua de Crăciun, majoritatea tablete!

Flurry a descoperit în studiul său și că tabletele au fost activate în proporție de 51% din totalul de activări, în vreme ce smartphone-urile au avut un procentaj de 49%. Cele mai activate modele de tablete sunt iPad, iPad Mini și Amazon Kindle Fire HD de 7 inch. Se pare că Amazon a avut o prezență puternică pe zona de tablete, crescând cu câteva mii de procente peste activările de terminale ale companiei în prima parte a lunii decembrie. Oare va reuși vreodată Amazon să conteze atât de mult și la nivel internațional?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×