2 barbati din SUA si-au trimis 217.000 de SMS-uri, un nou record mondial la... factura?

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.489 ori
<b>2 barbati din SUA si-au trimis 217.000 de SMS-uri, un nou record mondial la... factura?</b>2 barbati din Pennsylvania, SUA au incercat sa doboare recordul mondial la numarul de SMS-uri trimise pe luna, apropiindu-se mai degraba de un record al costului facturii decat de cel pe care il doreau. Cei 2 au petrecut aproape toata luna martie...

2 barbati din Pennsylvania, SUA au incercat sa doboare recordul mondial la numarul de SMS-uri trimise pe luna, apropiindu-se mai degraba de un record al costului facturii decat de cel pe care il doreau.

Cei 2 au petrecut aproape toata luna martie trimitandu-si constant mesaje text. La finalului lunii, temerarii trimisesera peste 217.000 de SMS-uri si unul dintre ei a avut o factura in valoare de 26.300 de dolari. Nick Andes, de 29 de ani, unul dintre cei 2 indrazneti afirma ca intreaga idee le-a venit ca o gluma, deoarece duo-ul formidabil nu gusta SMS-urile, chiar pana in pragul dependentei.

Andes si amicul sau, Doug Klinger, de 30 de ani nu au crezut ca ii va costa atat de scump sa trimita niste simple mesaje, de vreme ce ei folosesc abonamente care includ mesaje nelimitate. Andes afirma ca in unele dimineti Doug il stresa cu mesaje, la care el nu raspundea, iar daca amicul sau continua cu SMS-urile, tanarul se enerva si incepea o "ploaie" de mesaje asupra primului, ajungandu-se astfel la cifrele astronomice anterior mentionate.

Lipsa de ocupatie sau doar lipsa de neuroni?

[Via: Abcnews.go.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×