Belleperre Nero Gold, telefonul de lux redefinit

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.285 ori
<b>Belleperre Nero Gold, telefonul de lux redefinit</b>Producatorul Belleperre este celebru pentru telefoanele de lux pe care le creaza in Italia si le fabrica de mana in Olanda. Segmentul popularizat initial de Vertu sau Mobiado devine tot mai amplu si iata ca si companii mai mici lanseaza terminale luxoase...

Producatorul Belleperre este celebru pentru telefoanele de lux pe care le creaza in Italia si le fabrica de mana in Olanda. Segmentul popularizat initial de Vertu sau Mobiado devine tot mai amplu si iata ca si companii mai mici lanseaza terminale luxoase promitatoare, astfel ca miliardarii nu se vor simti neglijati.

Recent Belleperre a prezentat un nou model de handset, pe numele sau Nero Gold, acesta fiind, ca de obicei fabricat de mana si incorporand materiale de inalta calitate. Noul telefon masoara 100 x 44 x 15.5 mm, cantareste 120 de grame, este fabricat din aluminiu, otel sau titaniu si poate fi acoperit cu un strat de aur sau argint.

Belleperre Nero Gold

Corpul terminalului este acoperit si cu un strat de piele (de aligator, rechin sau bizon, in peste 100 de variante de culori), iar display-ul este protejat de zgarieturi prin intermediul cristalului de safir. Nero Gold nu include nici macar o singura componenta de plastic in corpul sau, care este rezistent de asemenea la zgarieturi, datorita unui strat protector.

In cele din urma aflam ca tastele sunt fabricate din aur/argint masiv, iar daca va intrebati care este pretul terminalului, ei bine acesta ramane un mister deocamdata.

[Via: Gsmarena.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×