Noua imagine cu iPhone 3G era falsa!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.997 ori
<b>Noua imagine cu iPhone 3G era falsa!</b>Imaginea cu noul iPhone 3G de culoare neagra a facut inconjurul lumii, fiind prezentata cu suspiciune de catre site-urile de specialitate. Ei bine, se pare ca acel terminal a fost un fals, in ciuda faptului ca nu prezenta "simptome" Photoshop. Trebuie sa...

Imaginea cu noul iPhone 3G de culoare neagra a facut inconjurul lumii, fiind prezentata cu suspiciune de catre site-urile de specialitate. Ei bine, se pare ca acel terminal a fost un fals, in ciuda faptului ca nu prezenta "simptome" Photoshop.

Trebuie sa mentionam ca imaginea nu prezinta un terminal fals, ci unul real, doar ca acesta nu este urmatorul iPhone. Este vorba despre o carcasa de protectie pentru actualul iPhone, fabricata pentru un magazin din Hong Kong, ce poarta numele de "new Golden". Carcasa se numeste "colourware" si in acest moment o uriasa piatra a fost luata de pe inima fanilor iPhone, care credeau ca urmasul terminalului preferat s-a uratit.

Asta nu inseamna ca zvonurile despre iPhone 2.0/iPhone 2/iPhone 3G se vor opri aici si orice obiect/umbra/imagine care seamana chiar si vag cu un iPhone sau chiar cu un mar va fi prezentat in urmatoarele luni drept o revelatie marca Apple. Fenomenul aminteste de frenezia similara din 2007, cand toata lumea astepta lansarea primului iPhone, capetele infierbantandu-se la fiecare spate metalic de terminal insemnat cu celebrul "mar".

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×