2 noi telefoane Sony Ericsson dezvaluite de un clip video - PSP Phone printre ele?

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.528 ori
<b>2 noi telefoane Sony Ericsson dezvaluite de un clip video - PSP Phone printre ele?</b>Cel mai nou clip care prezinta telefoane Sony Ericsson dezvaluie 2 handseturi full touchscreen, care ar putea reprezenta viitorul producatorului suedezo-japonez. Observam totusi si cateva indicii care ne duc cu gandul la PSP Phone... Dati click pe...

Cel mai nou clip care prezinta telefoane Sony Ericsson dezvaluie 2 handseturi full touchscreen, care ar putea reprezenta viitorul producatorului suedezo-japonez. Observam totusi si cateva indicii care ne duc cu gandul la PSP Phone... Dati click pe urmatoarea imagine pentru a fi transportati la clipul ce dezvaluie noile telefoane:

Nu stim daca prototipurile se afla in productie, dar observam cateva similaritati cu Sony Ericsson X1. Sa fie unul dintre acestea modelul XPERIA X2? Observati faptul ca iconurile folosite sunt cele prezente pe celebra consola PSP si pe PlayStation 3. Sa fie acesta un semn ca handsetul va fi compatibil cu acestea sau ca telefonul va avea la randul sau functii avansate de gaming?

PSP Phone

Daca da, ne declaram putin dezamagiti, de vreme ce speram ca PSP Phone sa includa acelasi sistem de control ca si celebra consola. Am putea numi acest hibrid mai degraba un Nintendo DS Phone, daca ne raportam la display-ul sau, dar nu putem trage concluzii atat de devreme. Un astfel de clip Sony Ericsson se va solda cu siguranta cu un anunt oficial, pana ce iPhone 3G va vedea lumina zilei.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×