Update pentru Nokia N95, varianta americana, disponibil in iunie

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.688 ori
<b>Update pentru Nokia N95, varianta americana, disponibil in iunie</b>Surse de incredere ale celor de la Boy Genius Report ii informeaza pe acestia ca update-ul de firmware pentru Nokia N95 va fi disponibil in SUA la inceputul lunii iunie. Conform unui administrator de forum Nokia, N95 NAM (N95-3) va beneficia de acest...

Surse de incredere ale celor de la Boy Genius Report ii informeaza pe acestia ca update-ul de firmware pentru Nokia N95 va fi disponibil in SUA la inceputul lunii iunie.

Conform unui administrator de forum Nokia, N95 NAM (N95-3) va beneficia de acest firmware cat mai curand, in functie de evolutia muncii developerilor implicati. De remarcat este faptul ca unii furnizori de servicii de telefonie nu au aprobat utilizarea ultimului firmware Nokia disponibil. Macar utilizatorii americani au primit scuze, prin intermediul aceluiasi anunt, pentru aceasta intarziere enorma.

In orice caz, vestea nu va conta prea mult pentru posesorii de telefoane Nokia N95 8GB, in versiunea nord-americana, acestea neprezentand astfel de probleme. Deocamdata logul oficial cu modificari aduse de noua versiune nu este disponibil, dar ne asteptam ca firmware-ul sa suporte runtime web si toate celelalte functii pe care restul variantelor de N95 le au deja de ceva vreme.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×