20 de milioane de utilizatori ai lui Opera Mini la nivel global

1.345 ori
<b>20 de milioane de utilizatori ai lui Opera Mini la nivel global</b>Opera a lansat ieri un preview al lui Opera Mini 4.2, cea mai nou versiune a popularului web browser mobil, care functioneaza pe aproape orice model de telefon mobil. Prin intermediul acestei lansari beta, Opera sarbatoreste faptul ca browserul sau a...

Opera a lansat ieri un preview al lui Opera Mini 4.2, cea mai nou versiune a popularului web browser mobil, care functioneaza pe aproape orice model de telefon mobil.

Prin intermediul acestei lansari beta, Opera sarbatoreste faptul ca browserul sau a ajuns la 20 de milioane de utilizatori unici la nivel global. Ca parte a acestei sarbatoriri, utilizatorii Opera Mini din SUA si zona Asia-Pacific vor beneficia de viteze de browsing crescute plus un Opera Mini server pack in State. Puteti descarca noua versiune a browserului pentru beta testing la aceasta adresa.

Opera Mini 4.2 beta ofera o experienta web personalizata prin intermediul skinurilor sale colorate si al suportului imbunatatit pentru YouTube si alte servicii video pentru mobil. Imbunatatirile functiei Opera Link permit utilizatorilor sa transfere notite de pe telefonul mobil pe PC, plus bookmarkuri si o lista de URL-uri recent vizitate.

Sursa: Opera.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×