Telefonul perfect este T3 01, creat de Alloy

2.432 ori
<b>Telefonul perfect este T3 01, creat de Alloy</b>Celebra revista de gadgeturi si tehnologie T3, si designerii de la Alloy si-au propus sa creeze telefonul mobil perfect, consultandu-si publicul. Ei bine, parerea generala a fost luata in calcul si a rezultat telefonul din imaginile de mai jos, probabil...

Celebra revista de gadgeturi si tehnologie T3, si designerii de la Alloy si-au propus sa creeze telefonul mobil perfect, consultandu-si publicul. Ei bine, parerea generala a fost luata in calcul si a rezultat telefonul din imaginile de mai jos, probabil singurul terminal despre care putem afirma ca este perfect.

Handsetul poarta numele de T3 01 si va face uitat rapid orice HTC Touch HD sau XPERIA X1, fiind un concept care promite sa devina realitate cat de curand si care va fi greu de ignorat de catre marii producatori de telefoane. Terminalul 01 soseste cu o camera de 5 megapixeli si un alt mini-telefon incorporat in partea sa din spate, putin mai mare decat un stick USB si flexibil, astfel incat il veti putea purta in jurul incheieturii, folosindu-l ca pe un telefon veritabil.

T3 01

Tastatura QWERTY glisanta a lui T3 01 este principalul atuu al terminalului de vreme ce ea este contextuala, adaptandu-se la modul de folosire a telefonului. Astfel, culoarea iluminarii sale se va schimba odata cu sistemul de control/comenzi afisate. Spre exemplu, daca intrati in mod "Gaming", tastatura va straluci in culoare verde si va afisa un sistem de control al jocurilor similar cu un joystick, iar daca intrati in mod GPS, veti beneficia de sistemul de control ideal al unui GPS intr-o interfata de culoare mov.

T3 01

In mod audio iluminarea va fi rosie si veti dispune de functiile de control audio necesare, in vreme ce handsetul va oferi si optiunea mesaje text/T9 cu o iluminare de culoare galbena. De remarcat este si stylusul inovator al acestui terminal, care aduce cu o penseta sau mai degraba cu un compas, fiind destinat operatiunilor multi-touch, cum ar fi "ciupirea" si "apucarea" pozelor in stil iPhone.

T3 are planuri mari cu acest telefon, avand si o petitie prin care se doreste punerea sa in productie. Telefonul perfect? Dumneavoastra decideti!

Sursa: Gsmdome.com

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×