Vodafone cunoaste o scadere de profit net cu 35%, va reduce costurile

1.378 ori
<b>Vodafone cunoaste o scadere de profit net cu 35%, va reduce costurile</b>Gigantul britanic de telefonie mobila Vodafone a postat o scadere cu 35% a profitului sau net pentru prima jumatate a acestui an, raportand si pierderi masive ale filialei din Turcia. Vodafone, la ora actuala cea mai mare companie de telefonie mobila ca...

Gigantul britanic de telefonie mobila Vodafone a postat o scadere cu 35% a profitului sau net pentru prima jumatate a acestui an, raportand si pierderi masive ale filialei din Turcia.
Vodafone, la ora actuala cea mai mare companie de telefonie mobila ca venituri a declarat ca planuieste sa reduca din costuri cu aproximativ 1.22 miliarde de euro incepand cu 2011. Profitul operatorului "rosu" a scazut la 2.63 miliarde de euro (dupa taxe), pe o perioada cuprinsa intre inceputul acestui an si luna septembrie, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. Pierderile din Turcia sunt aproape egale cu intregul profit pe jumatate din 2008, oficialii Vodafone declarandu-se dezamagiti de evolutia companiei in aceasta tara.

Intre timp Vodafone si-a scazut predictiile in legatura cu profitul total pe anul 2008, de de la 40.7 miliarde de lire sterline la o valoare cuprinsa intre 38.8 si 39.7 miliarde de lire. Oficialii companiei au mentionat o piata europeana competitiva si presiunile regulatorilor Uniunii Europene drept principalii factori pentru scaderea profitului in prima jumatate a lui 2008.

Sursa: news.yahoo.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×