Vodafone cunoaste o scadere de profit net cu 35%, va reduce costurile

1.394 ori
<b>Vodafone cunoaste o scadere de profit net cu 35%, va reduce costurile</b>Gigantul britanic de telefonie mobila Vodafone a postat o scadere cu 35% a profitului sau net pentru prima jumatate a acestui an, raportand si pierderi masive ale filialei din Turcia. Vodafone, la ora actuala cea mai mare companie de telefonie mobila ca...

Gigantul britanic de telefonie mobila Vodafone a postat o scadere cu 35% a profitului sau net pentru prima jumatate a acestui an, raportand si pierderi masive ale filialei din Turcia.
Vodafone, la ora actuala cea mai mare companie de telefonie mobila ca venituri a declarat ca planuieste sa reduca din costuri cu aproximativ 1.22 miliarde de euro incepand cu 2011. Profitul operatorului "rosu" a scazut la 2.63 miliarde de euro (dupa taxe), pe o perioada cuprinsa intre inceputul acestui an si luna septembrie, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. Pierderile din Turcia sunt aproape egale cu intregul profit pe jumatate din 2008, oficialii Vodafone declarandu-se dezamagiti de evolutia companiei in aceasta tara.

Intre timp Vodafone si-a scazut predictiile in legatura cu profitul total pe anul 2008, de de la 40.7 miliarde de lire sterline la o valoare cuprinsa intre 38.8 si 39.7 miliarde de lire. Oficialii companiei au mentionat o piata europeana competitiva si presiunile regulatorilor Uniunii Europene drept principalii factori pentru scaderea profitului in prima jumatate a lui 2008.

Sursa: news.yahoo.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×