20% dintre iPhone-urile din Franta vandute deblocate

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.125 ori
<b>20% dintre iPhone-urile din Franta vandute deblocate</b>Orange a anuntat oficial ca 20% dintre clientii care au cumparat iPhone-uri in Franta au optat pentru versiunea deblocata, conform BBC. Operatorul francez a vandut 30.000 de astfel de terminal in primele 5 zile de la lansarea locala a lui iPhone. Orange...

Orange a anuntat oficial ca 20% dintre clientii care au cumparat iPhone-uri in Franta au optat pentru versiunea deblocata, conform BBC.

Operatorul francez a vandut 30.000 de astfel de terminal in primele 5 zile de la lansarea locala a lui iPhone. Orange este operatorul oficial de telefoniei mobila in Franta si vinde telefonul Apple iPhone la un pret de 399 de euro cu un abonament pe 2 ani, cu 2 planuri tarifare disponibile. Cealalta varianta este cumpararea handsetului la un pret de 749 de euro, de data aceasta fara abonament si cu posibilitatea de a il folosi in orice retea.

In Marea Britanie, O2 ofera doar iPhone-uri cu abonament (de la 35 de lire pe luna), iar in Germania T-Mobile a castigat recent prin cai legale dreptul de a vinde terminalul doar cu abonament. Vodafone fortase compania germana prin intermediul unui proces sa vanda si iPhone-uri deblocata, incurajand astfel competitia si nu monopolul, dar apelul a dat castig de cauza celor de la T-Mobile. Intre timp Orange afirma ca 48% dintre persoanele care cumpara aceste telefoane sunt clienti noi, procent total diferit fata de cel anuntat in SUA in vara acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×