20% dintre iPhone-urile din Franta vandute deblocate

1.159 ori
<b>20% dintre iPhone-urile din Franta vandute deblocate</b>Orange a anuntat oficial ca 20% dintre clientii care au cumparat iPhone-uri in Franta au optat pentru versiunea deblocata, conform BBC. Operatorul francez a vandut 30.000 de astfel de terminal in primele 5 zile de la lansarea locala a lui iPhone. Orange...

Orange a anuntat oficial ca 20% dintre clientii care au cumparat iPhone-uri in Franta au optat pentru versiunea deblocata, conform BBC.

Operatorul francez a vandut 30.000 de astfel de terminal in primele 5 zile de la lansarea locala a lui iPhone. Orange este operatorul oficial de telefoniei mobila in Franta si vinde telefonul Apple iPhone la un pret de 399 de euro cu un abonament pe 2 ani, cu 2 planuri tarifare disponibile. Cealalta varianta este cumpararea handsetului la un pret de 749 de euro, de data aceasta fara abonament si cu posibilitatea de a il folosi in orice retea.

In Marea Britanie, O2 ofera doar iPhone-uri cu abonament (de la 35 de lire pe luna), iar in Germania T-Mobile a castigat recent prin cai legale dreptul de a vinde terminalul doar cu abonament. Vodafone fortase compania germana prin intermediul unui proces sa vanda si iPhone-uri deblocata, incurajand astfel competitia si nu monopolul, dar apelul a dat castig de cauza celor de la T-Mobile. Intre timp Orange afirma ca 48% dintre persoanele care cumpara aceste telefoane sunt clienti noi, procent total diferit fata de cel anuntat in SUA in vara acestui an.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×