Sistem de securitate fabricat acasa cu ajutorul unui telefon cu camera

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.875 ori
<b>Sistem de securitate fabricat acasa cu ajutorul unui telefon cu camera</b>Am vazut recent o serie de sisteme de securitate destul de originale, dar cel prezentat in clipul de mai jos le intrece pe toate, in special datorita faptului ca poate fi fabricat acasa de catre oricine stie putina electronica. Dati click pe imaginea...

Am vazut recent o serie de sisteme de securitate destul de originale, dar cel prezentat in clipul de mai jos le intrece pe toate, in special datorita faptului ca poate fi fabricat acasa de catre oricine stie putina electronica. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a viziona clipul care va ghideaza pas cu pas pe masura ce gadgetul este construit:

Folosind o serie de telefoane cu camera, un microcontroler, relee, un fotorezistor si o multime de fire, acest sistem de securitate capata forma. Veti avea nevoie si de un abonament destul de "gras" care sa permita trimiterea imaginilor, "in cantitate industriala". Sistemul va fi activat cu ajutorul unui telefon, facand poze unui anumit loc, la intervalul pe care il doriti, in cazul in care doriti sa va supravegheati proprietatea, de exemplu.

Ati putea construi o intreaga retea cu ajutorul acestui sistem, daca care sunteti paranoici si nu aveti incredere in sistemele CCTV. In cazul in care clipul v-a lamurit si ati construit si dumnevoastra un asemenea gadget, informati-ne despre functionarea lui. Merita sa aderam la astfel de metode neconventionale? Sa ne asumam riscul de ne lasa securitatea pe mana unui cameraphone? Oare telefoanele mai suna? Raspunsul, in ghidul video!

Clip Video:


Remote Activated Phone Camera - Awesome video clips here

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×