3 luni de gratuitate la abonamentele Digi Mobil, cea mai nouă ofertă de Moșu'

Autor:  | Publicat în:  Digi Mobil 1.062 ori
<b>3 luni de gratuitate la abonamentele Digi Mobil, cea mai nouă ofertă de Moșu'</b>RCS & RDS anunță astăzi o nouă ofertă asociată perioadei sărbătorilor de iarnă, de această data cu primele 3 luni de contract gratuit. Oferta se aplică la plata oricărui abonament din gama Optim și Complet, la portarea numărului de telefon...

RCS & RDS anunță astăzi o nouă ofertă asociată perioadei sărbătorilor de iarnă, de această data cu primele 3 luni de contract gratuit. Oferta se aplică la plata oricărui abonament din gama Optim și Complet, la portarea numărului de telefon în rețeaua Digi Mobil și a debutat pe 5 decembrie.

Promoția este destinată persoanelor fizice, care semnează un contract pe 24 de luni și este disponibilă până pe 31 decembrie 2014. Abonații noi care contractează unul dintre abonamentele Optim sau Complet pot cumpăra și smartphone-uri la prețuri promoționale în această lună, cu plata integrală sau în rate. Prețurile abonamentelor Optim și Complet pornesc de la 2 euro pe lună și în funcție de tipul de abonament ales ele includ convorbiri nelimitate în rețelele naționale și în rețele internaționale, dar și internet mobil nelimitat în rețeaua proprie.

Primii 5 GB de trafic sunt oferiți fără limitare de viteză, cu viteza de acces de până la 21.6 Mbps și 100 MB pe lună pentru date în roaming național. Printre telefoanele pe care le puteți achiziționa la oferta se număra Allview A5 Smiley, Allview A5 Quad, Nokia 530, Lenovo S860, Philips I928 sau Samsung Galaxy S4.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×