3 noi fotografii cu OnePlus 5 îşi fac apariţia, fiecare cu o propunere de design diferită

2.231 ori
<b>3 noi fotografii cu OnePlus 5 îşi fac apariţia, fiecare cu o propunere de design diferită</b>Astăzi vin și noi fotografii cu flagship-ul OnePlus 5, terminal pe care îl așteptăm lansat oficial peste doar câteva luni. Spre deosebire de leak-urile asociate altor telefoane ce prezentau în mare parte un design similar, cele asociate lui OP5 ne

Nu ştiu dacă avem fani hardcore OnePlus printre voi, dar numai fan OnePlus să nu fii în aceste zile. Confuzia e cuvântul de ordine când vine vorba de scăpările legate de viitorul flagship. Am văzut randări cu camera duală orientată vertical, orizontal, cu dungă pentru antene singulară sau multiplă, ba chiar şi fără acel decupaj. Azi mai apar 3 imagini să ne adâncească această confuzie totală.

OnePlus 5

Întâi avem o fotografie de pe Weibo via Gizmochina, cu o antenă în stil iPhone 7 şi Meizu Pro 5, dar şi cameră duală orientată orizontal. Mi se pare extrem de bizară amplasarea blitzului atât de aproape de colţ. Totuşi telefonul nu arată rău. Apoi au apărut pe Slashleaks încă două fotografii, una cu camera duală orientată vertical şi cu două grile de difuzoare jos, dar fără jack audio.

OnePlus 5

In a doua avem şi o imagine care exclude decupajele pentru antene şi prezintă o cameră duala verticală cu blitz între senzori şi ducându-mă cu gândul la telefoanele noi LeEco puţin. Parcă e cam sec acest design fără extra elemente in spate. OnePlus 5 e aşteptat luna viitoare, cu procesor Snapdragon 835, până la 8 GB RAM şi ecran Quad HD de 5.5 inch, plus cameră duală.

Personal îmi plăcea acea randare cu două tonuri de culoare în spate, în gen Google Pixel.

OnePlus 5

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×