Xiaomi Mi 6 primeşte o disecţie de la JerryRigEverything, care află cât de rezistent este la apă (Video)

1.551 ori
<b>Xiaomi Mi 6 primeşte o disecţie de la JerryRigEverything, care află cât de rezistent este la apă (Video)</b>Celebrul youtuber JerryRigEverything ne-a prezentat anterior un test de rezistență realizat lui Xiaomi Mi 6 și acum pentru că smartphone-ul a trecut cu brio de tortură este momentul să vedem și o disecție a device-ului. Ni se comunică astfel cât de

La începutul acestei luni Xiaomi Mi 6 primea o primă disecţie în China şi aflam cât de uşor era de reparat. Din păcate atunci ne mulţumeam doar cu vizualul, pentru că aveam comentariu în chineză. Acum avem şi varianta în engleză, mulţumită YouTuber-ului JerryRigEverything. Cât de rezistent la apă e terminalul şi ce are la interior aflaţi mai jos.

Xiaomi Mi 6

Jerry e cunoscut pentru testele sale de rezistenţă, care pun la încercare telefoanele prin zgâriere, îndoire şi ardere. YouTuber-ul menţionează din prima faptul că lipsa de jack audio ajută la rezistenţă la apă a terminalului. Mi 6 aduce şi sigilii speciale protectoare pentru SIM tray. Primul pas este înlăturarea panoului spate, fabricat din sticlă, folosind un uscător de păr şi cărţi de vizită.

16 şuruburi fixează componentele sub capacul spate. Bateria e relativ uşor de scos, cu un soi de filamente lungi si aderente care ajută la înlăturare. Xiaomi nu a făcut abuz de lipici, ci s-a bazat pe şuruburi. Placa de bază se află sus şi are o culoare neagră considerată cool de Jerry. Asamblarea pare una modularaă şi service-urile vor repara destul de uşor acest handset.

Şi camerele terminalului sunt fixate tot printr-un mecanism de tip "LEGO". Toate orificiile/porturile sunt rezistente la apă, cu sigilii speciale, în afară portului USB Type C, care e vulnerabilitatea principală şi motivul pentru care telefonul nu e certificat IP68. Mai multe detalii aflaţi din clipul de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×