Un presupus prototip de OnePlus 5 apare într-o fotografie hands on; S-au schimbat antenele iar!

1.717 ori
<b>Un presupus prototip de OnePlus 5 apare într-o fotografie hands on; S-au schimbat antenele iar!</b>Printre informațiile pe care le cunoaștem despre OnePlus 5 se numără și faptul că telefonul urmează a opta pentru o cameră duală la pachet. Am văzut deja 2 design-uri diferite pentru acest smartphone, iar astăzi este rândul opțiunii numărul 3 să își facă

Asemenea lui Samsung Galaxy S8, OnePlus 5 are debutul precedat de multe scăpări, dar unele care se contrazic. Am văzut schiţe care prezentau o cameră duală integrată vertical, apoi a apărut o randare cu camera integrată orizontal. A existat o fotografie cu decupaje ale antenei subţiri şi multiple, în stil Samsung Galaxy C, pentru ca acum să apară o fotografie hands on cu decupaje standard pentru antene.

OnePlus 5

Imaginea a apărut pe Weibo şi terminalul pare în linie cu limbajul de design clasic OnePlus. Observăm un corp metalic destul de lung, uşor curbat şi decupaje standard pentru antene. Am fi crezut că şi OnePlus aderă la trendul antenelor de pe iPhone 7 sau Meizu Pro 6, dar nu e aşa. Aparent ceea ce vedem aici este un prototip, care confirmă încă o dată faptul că vom primi o cameră duală.

Recent au început să cântărească greu şi zvonurile despre o variantă cu 8 GB RAM a terminalului, după ce ea a fost listată de retaileri din China. Modelul de bază va avea totuşi 6 GB RAM, procesor Snapdragon 835, 64 GB stocare şi o cameră selfie de 16 MP. Scannerul de amprente se va afla în faţă, într-un buton Home, sub ecranul Quad HD de 5.5 inch. OnePlus 5 ar trebui să debuteze în iunie, cu cel mai nou Oxygen OS şi rămâne de văzut ce mecanisme va folosi camera sa duală.

Poate acel zoom optic special de la Oppo, dacă tot e înrudită compania OnePlus cu acea firmă? 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×