Schițe ale lui OnePlus 5 confirmă prezența jack-ului audio; vedem camera duală și alte elemente de design

1.670 ori
<b>Schițe ale lui OnePlus 5 confirmă prezența jack-ului audio; vedem camera duală și alte elemente de design</b>Cei de la OnePlus se pare că țin cont de părerea publicului și vor opta în continuare pentru oferirea unui jack audio 3.5 mm pe următorul flagship ce va sosi în această vară. Acest detaliu ne este dezvăluit astăzi de către o serie de schițe destul de

Pe Weibo sosesc astăzi și primele schițe pentru OnePlus 5, un smartphone a cărui lansare a fost de curând confirmată de către compania producătoare pentru această vară. Imaginile pe care le puteți vedea mai jos scot la iveală câteva elemente de design și descoperim că telefonul va opta pentru un jack audio de 3.5 mm, o dotare pe care o vedem din ce în ce mai rar pe smartphone-urile ce ajung la vânzare.

OnePlus 5 schite

Remarcăm camera foto duală de pe spate plasată vertical și menționarea faptului că în zona de sus a panoului spate este utilizat un material ceramic, poate pentru facilitarea tehnologiei de încărcare wireless. Restul carcasei este realizată din metal și avem parte de buton fizic power, de butoane de volum și de butonul mute-switch.

OnePlus 5 schite

Schițele mai scot la iveală și portul USB Type-C de la bază, grila pentru difuzor și în mod interesant și prezența unei camere selfie duale. Panoul frontal pare a fi caracterizat de margini înguste în jurul ecranului, iar cel din spate adoptă o formă ușor curbată pentru a ajuta la un grip mai bun.

Din punct de vedere hardware așteptăm să vedem aici un display Full HD de 5.5 inch, variante cu 6 și 8 GB memorie RAM și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 la pachet. Senzorul dual de pe spate ar fi compus din 2 senzori de 12 megapixeli, iar pe partea software vom avea Android Nougat preinstalat alături de OxygenOS. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×