Apar primele huse pentru iPhone 8; vedem fotografii și o comparație la capitolul dimensiuni cu actualele modele iPhone

2.033 ori
<b>Apar primele huse pentru iPhone 8; vedem fotografii și o comparație la capitolul dimensiuni cu actualele modele iPhone</b>Era inevitabil ca la un moment dat sau altul să apară și huse ale lui iPhone 8, lucru ce se întâmplă chiar astăzi când vedem atât fotografii cu asemenea accesorii, dar și un video în care dimensiunile carcaselor sunt comparate cu cele ale telefoanelor

Este momentul ca astăzi să privim și asupra unor fotografii care ne prezintă huse ale lui iPhone 8, un telefon ce are parte de o avalanșă de leak-uri în ultima perioadă. Am tot văzut schițe, fel și fel de randări care ne prezentau diferite abordări de design, dar și schițe ale produsului ce păreau a fi destul de credibile la prima vedere. Acum apar în ecuație și accesorii reale și vedem cum se prezintă acestea la capitolul dimensiuni.

iPhone 8

Aceste accesorii au decupaje pentru butoanele de control fizice și pentru portul Lightning, respectiv difuzor și pentru cameră duală de pe spate ce este plasată vertical. Nici urmă de vreun decupaj pentru scanner-ul de amprente în spate, semn că acest modul va fi implementat direct sub ecran sau în butonul power/unlock.

După cum puteți vedea, pe lângă imaginile de mai sus sosește și un clip video din partea blogului japonez Macotakara care compară o asemenea husă cu dimensiunile actuale ale lui iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Husa este puțin mai mare decât iPhone-ul actual de 4.7 inch și la ultima verificare această creștere are de-a face cu implementarea unui display edge-to-edge de 5.8 inch.

Posibilele dimensiuni ale iPhone-ului aniversar ar fi de 144 mm în lungime, 71 mm în lățime și 7.7 mm în grosime - cifre ce sunt foarte apropiate de cele ale lui LG G6 (148.9 x 71.9 x 7.9 mm). Încă suntem departe de debutul lui iPhone 8, dar încet-încet parcă ne apropiem de design-ul final, apariția huselor fiind un soi de indiciu cu privire la existența acestui model mai generos la capitolul diagonală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×