30% dintre smartphone-urile Huawei din 2015 vor fi modele high end

Autor:  | Publicat în:  Huawei 718 ori
<b>30% dintre smartphone-urile Huawei din 2015 vor fi modele high end</b>Huawei dorește să se axeze mai mult pe modele high end și midrange în 2015, cu 30% din portofoliul lor pe acest an fiind reprezentat de modelele high end. Asta înseamnă că un Huawei Mate 8 sau P8 sunt doar începutul și vom avea un an interesant....

Huawei dorește să se axeze mai mult pe modele high end și midrange în 2015, cu 30% din portofoliul lor pe acest an fiind reprezentat de modelele high end. Asta înseamnă că un Huawei Mate 8 sau P8 sunt doar începutul și vom avea un an interesant.

Producătorul chinez vrea să își simplifice gama de produse destinate piețelor high end, mai ales pentru că a început să aibă competitori tot mai performanți din China. Aceștia performeaza în segmentul entry level, deci Huawei vrea să opereze mai degrabă în cel midrange sau high end. Producătorul seriei Ascend ar fi înregistrat vânzări destul de bune cu modele ca Huawei Ascend Mate 7, deci e posibil să vedem mai multe phableturi de acest gen marca Huawei.

Surse din cadrul furnizorilor de componente afirma că Huawei a crescut comenzile, pregătindu-se pentru noi lansări. Japan Display se număra printre furnizori, iar Tianma Microelectronics pregătește panouri Full HD pentru această companie. Așteptați-vă și la 2 sau 3 purtabile noi Huawei la MWC 2015, conform zvonurilor.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×