ZTE anunță telefonul midrange Blade L3, cu Android 5.0 Lollipop la bord

Autor:  | Publicat în:  ZTE 693 ori
<b>ZTE anunță telefonul midrange Blade L3, cu Android 5.0 Lollipop la bord</b>ZTE a anunțat un nou telefon midrange astăzi, de această dată un model ce rulează Android 5.0 Lollipop. Noul venit poartă numele de ZTE Blade L3 și aduce suport WCDMA/GSM. îl puteți admira mai jos: &nbsp; La bordul său găsim un procesor quad...

ZTE a anunțat un nou telefon midrange astăzi, de această dată un model ce rulează Android 5.0 Lollipop. Noul venit poartă numele de ZTE Blade L3 și aduce suport WCDMA/GSM. îl puteți admira mai jos:

La bordul său găsim un procesor quad core Mediatek MT6582M, tactat la 1.3 GHz și însoțit de un display LCD de 5 inch, cu rezoluție de 540 x 960 pixeli. în spate se afla o cameră de 8 MP, iar în zona frontală una de 2 MP, ambele cu senzor CMOS. Acest model dispune și de Bluetooth 4.0, WiFi, 1 GB RAM și 8 GB stocare, plus o baterie de 2000 mAh.

Ca design, handsetul e destul de banal, cu o carcasă dreptunghiulară, cu butoane capacitive minimaliste sub display și un earpiece în zona frontală superioară, lângă care se afla senzorii. Nu avem încă un preț pentru acest model și nu știm dacă va părăsi China sau nu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×