Sony Xperia Z4 primește certificarea oficială În Indonezia, mai multe nume de cod apar

Autor:  | Publicat în:  Sony 720 ori
<b>Sony Xperia Z4 primește certificarea oficială În Indonezia, mai multe nume de cod apar</b>Autoritatea indoneziană Postel a certificat o serie de telefoane Sony interesante, care ar putea fi lansate în perioada următoare. Dintre ele, cel mai interesant este Sony E6533, care are toate șansele să fie de fapt Sony Xperia Z4. &nbsp; Dacă ne...

Autoritatea indoneziană Postel a certificat o serie de telefoane Sony interesante, care ar putea fi lansate în perioada următoare. Dintre ele, cel mai interesant este Sony E6533, care are toate șansele să fie de fapt Sony Xperia Z4.

Dacă ne uităm peste numele de cod ale precedentelor flagshipuri, Xperia Z2 avea numele de cod D65xx, iar Z3 avea numele de cod D66xx, litera "D" fiind folosită în 2014. Litera "C" a fost folosită în 2013, iar acum ar fi momentul pentru "E". Celelalte două modele care ne-au atras atenția sunt E5333 și E2353, al doilea asociat cu urmașul lui Xperia M2, iar primul un midranger posibil înrudit cu un model din seria Ultra.

în ce îl privește pe Sony Xperia Z4, îl așteptam în continuare la MWC 2015, dacă nu chiar mai devreme, cu un display Full HD sau Quad HD de 5.2 inch la bord, procesor Snapdragon 805 sau 810, 3 GB RAM și un nou senzor al camerei. Nu e exclus să vedem și o nouă interfața marca Xperia în tandem cu Lollipop.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×