Produse evoMAG.ro

35 de milioane de smartphone-uri Nokia dotate cu GPS, vandute in 2008

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.047 ori
<b>35 de milioane de smartphone-uri Nokia dotate cu GPS, vandute in 2008</b>Revista PDA Essentials, numarul 73, este acum disponibila in Marea Britanie si ne surprinde printr-un interviu cu Mark Loughran, directorul de vanzari al Nokia UK, care afirma ca Nokia va vinde 35 de milioane de smartphone-uri dotate cu GPS in acest an....

Revista PDA Essentials, numarul 73, este acum disponibila in Marea Britanie si ne surprinde printr-un interviu cu Mark Loughran, directorul de vanzari al Nokia UK, care afirma ca Nokia va vinde 35 de milioane de smartphone-uri dotate cu GPS in acest an.

Numarul este urias, asta numai daca luam in calcul faptul ca Steve Jobs doreste ca Apple sa vanda 10 milioane de iPhone-uri intr-o perioada de aproximativ 2 ani. Domnul Loughran mentioneaza modelul 6220 Classic, drept vital in atingerea telului companiei. Nokia N82, Motorola Z8 si Nokia E51 fac parte dintre cele mai performante smartphone-uri dotate cu GPS, testate in cadrul revistei britanice. Testul a inclus 12 astfel de terminale, iar N82 a primit nota 7, din 10 puncte posibile, fiind descris drept "scump si uimitor, bazat mai degraba pe putere, decat pe finete".

Z8 a primit nota 6, fiind prezentat drept un smartphone "stilat, dar nu la fel de functional pe cat ar fi putut fi". Cel mai bine cotat dintre aceste terminale a fost E51, care a primit nota 9 si o apreciere care il descria ca "un telefon grozav pentru oamenii de afaceri, la un pret de exceptie". E51 a primit si titlul de "cel mai accesibil smartphone ca pret" .

Este interesant de observat ca Nokia N95 nu a luat parte la teste, fiind probabil discriminat din cauza pretului si a superdotarilor sale. Trecand in universul Sony Ericsson, modelul W960i a primit nota 6 si aprecierea "plin de functii utile, dar cu o interfata de proasta calitate". Va atinge Nokia tinta propusa la capitolul vanzari sau este ea o suma fantezista?

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×