35 de milioane de smartphone-uri Nokia dotate cu GPS, vandute in 2008

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.185 ori
<b>35 de milioane de smartphone-uri Nokia dotate cu GPS, vandute in 2008</b>Revista PDA Essentials, numarul 73, este acum disponibila in Marea Britanie si ne surprinde printr-un interviu cu Mark Loughran, directorul de vanzari al Nokia UK, care afirma ca Nokia va vinde 35 de milioane de smartphone-uri dotate cu GPS in acest an....

Revista PDA Essentials, numarul 73, este acum disponibila in Marea Britanie si ne surprinde printr-un interviu cu Mark Loughran, directorul de vanzari al Nokia UK, care afirma ca Nokia va vinde 35 de milioane de smartphone-uri dotate cu GPS in acest an.

Numarul este urias, asta numai daca luam in calcul faptul ca Steve Jobs doreste ca Apple sa vanda 10 milioane de iPhone-uri intr-o perioada de aproximativ 2 ani. Domnul Loughran mentioneaza modelul 6220 Classic, drept vital in atingerea telului companiei. Nokia N82, Motorola Z8 si Nokia E51 fac parte dintre cele mai performante smartphone-uri dotate cu GPS, testate in cadrul revistei britanice. Testul a inclus 12 astfel de terminale, iar N82 a primit nota 7, din 10 puncte posibile, fiind descris drept "scump si uimitor, bazat mai degraba pe putere, decat pe finete".

Z8 a primit nota 6, fiind prezentat drept un smartphone "stilat, dar nu la fel de functional pe cat ar fi putut fi". Cel mai bine cotat dintre aceste terminale a fost E51, care a primit nota 9 si o apreciere care il descria ca "un telefon grozav pentru oamenii de afaceri, la un pret de exceptie". E51 a primit si titlul de "cel mai accesibil smartphone ca pret" .

Este interesant de observat ca Nokia N95 nu a luat parte la teste, fiind probabil discriminat din cauza pretului si a superdotarilor sale. Trecand in universul Sony Ericsson, modelul W960i a primit nota 6 si aprecierea "plin de functii utile, dar cu o interfata de proasta calitate". Va atinge Nokia tinta propusa la capitolul vanzari sau este ea o suma fantezista?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×