Microsoft Office, curand pe iPhone

1.124 ori
<b>Microsoft Office, curand pe iPhone</b>Expertii de la Microsoft au analizat in profunzime SDK-ul iPhone, inca de la lansarea sa la inceputul acestei luni, sperand sa dezvolte o serie de aplicatii native pentru celebrul terminal Apple. Printre acestea se numara si o varianta a lui Microsoft...

Expertii de la Microsoft au analizat in profunzime SDK-ul iPhone, inca de la lansarea sa la inceputul acestei luni, sperand sa dezvolte o serie de aplicatii native pentru celebrul terminal Apple. Printre acestea se numara si o varianta a lui Microsoft Office si aplicatii de recunoastere vocala.

Gigantul software fondat de Bill Gates este deja cel mai mare developer de softuri pentru Mac-uri, evident in afara de Apple, obtinand un profit de peste 200 de milioane de dolari pe an, doar din acest segment. Este evident ca priceperea developerilor in ale Exchange-ului si in portarea protocoalelor de email si a sistemelor business email pe alte platforme nu putea ramane neutilizata, astfel ca vom vedea aceste functii pe iPhone si iPod Touch, pana la finalul lui 2008.

Nu avem de-a face cu o speculatie, ci cu declaratia lui Tom Gibbons, vice presedintele corporate al Microsoft Specialized Devices and Applications. Echipa de developeri pentru MAC a lui Gibbons ia in calcul si dezvoltarea unui pachet de aplicatii, din celebra familie Office, dar unul special creat pentru iPhone. Pe langa acest feature, se pare ca Mike McCue, de la TellMe, companie recent achizitionata de Microsoft a declarat ca echipa sa de developeri va folosi SDK-ul pentru a crea un sistem de recunoastere vocala pentru popularul telefon produs de Apple.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×