Fara antene GSM in localitati!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.314 ori
<b>Fara antene GSM in localitati!</b>Operatorii nu mai pot instala antene GSM in comuna Sisesti din Maramures, dupa ce consiliul local a emis o hotarare cu privire la astfel de amplasari, ne informeaza Evenimentul Zilei.&nbsp; Scandalul a debutat in 2007, atunci cand un operator a descoperit...

Operatorii nu mai pot instala antene GSM in comuna Sisesti din Maramures, dupa ce consiliul local a emis o hotarare cu privire la astfel de amplasari, ne informeaza Evenimentul Zilei.

Scandalul a debutat in 2007, atunci cand un operator a descoperit locatia ideala pentru o noua antena, care ar fi trebuit sa fie construita in satul Cetatele, din comuna anterior mentionata. Persoana care detinea respectivul teren a inchiriat suprafata operatorului, dar locuitorii satului au protestat si au facut o petitie impotriva acestei initiative. Fiind stranse 200 de semnaturi, primaria s-a simtit obligata sa ia o decizie cu privire la amplasarea antenei de telefonie mobila.

Gheorghe Bud, primarul localitatii, precizeaza ca nu a interzis antenele, ci doar a aprobat o reglemantare care impune amplasarea antenelor la cel putin 1km in afara satului. Terenul pe care trebuia sa fie construita antena GSM se afla intr-un punct in care 3 dintre cele 8 sate ale comunei se intersecteaza. Se pare ca operatorul de telefonie mobila nu s-a consultat cu autoritatile locale, inainte de a plasa antena pe terenul cumparat. Localnicii au remarcat o stire care afirma ca persoanele care locuiesc in blocuri pe care se afla antene de telefonie se imbolnavesc si au pornit o petitie pentru mutarea antenei din comuna.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×