Fara antene GSM in localitati!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.297 ori
<b>Fara antene GSM in localitati!</b>Operatorii nu mai pot instala antene GSM in comuna Sisesti din Maramures, dupa ce consiliul local a emis o hotarare cu privire la astfel de amplasari, ne informeaza Evenimentul Zilei.&nbsp; Scandalul a debutat in 2007, atunci cand un operator a descoperit...

Operatorii nu mai pot instala antene GSM in comuna Sisesti din Maramures, dupa ce consiliul local a emis o hotarare cu privire la astfel de amplasari, ne informeaza Evenimentul Zilei.

Scandalul a debutat in 2007, atunci cand un operator a descoperit locatia ideala pentru o noua antena, care ar fi trebuit sa fie construita in satul Cetatele, din comuna anterior mentionata. Persoana care detinea respectivul teren a inchiriat suprafata operatorului, dar locuitorii satului au protestat si au facut o petitie impotriva acestei initiative. Fiind stranse 200 de semnaturi, primaria s-a simtit obligata sa ia o decizie cu privire la amplasarea antenei de telefonie mobila.

Gheorghe Bud, primarul localitatii, precizeaza ca nu a interzis antenele, ci doar a aprobat o reglemantare care impune amplasarea antenelor la cel putin 1km in afara satului. Terenul pe care trebuia sa fie construita antena GSM se afla intr-un punct in care 3 dintre cele 8 sate ale comunei se intersecteaza. Se pare ca operatorul de telefonie mobila nu s-a consultat cu autoritatile locale, inainte de a plasa antena pe terenul cumparat. Localnicii au remarcat o stire care afirma ca persoanele care locuiesc in blocuri pe care se afla antene de telefonie se imbolnavesc si au pornit o petitie pentru mutarea antenei din comuna.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×