3GSM Barcelona 2007 si-a deschis portile!

1.140 ori
<b>3GSM Barcelona 2007 si-a deschis portile!</b>Intre 12 si 15 februarie va avea loc la Barcelona Congresul Mondial 3GSM, cea mai mare expozitie din cadrul industriei telefoniei mobile, la care vor participa firme de telefonie mobila, producatori de terminale mobile sau pur si simplu fani ai...

Intre 12 si 15 februarie va avea loc la Barcelona Congresul Mondial 3GSM, cea mai mare expozitie din cadrul industriei telefoniei mobile, la care vor participa firme de telefonie mobila, producatori de terminale mobile sau pur si simplu fani ai tehnologiei mobile.

Este cel de-al doilea an cand Congresul este organizat la Barcelona, iar numarul de invitati va fi in jur de 57.000, din care aproape jumatate sunt vest-europeni. Va intrebati probabil cum de sunt stiute aceste date. Ei bine, intrarea la 3GSM 2007 se face pe baza din invitatie (in anumite sectiuni) sau bilet cumparat, lucru deloc surprinzator avand in vedere ca 35% dintre invitati sunt directori sau membri ai conducerii unei firme din industria mobila.

In cadrul conventiei va avea loc si Summit-ul Liderilor GSMA (GSM Association), locul unde liderii industriei mobile se vor intalni pentru a stabili obiectivele anului ce tocmai a inceput. In 2007 acest summit va avea loc in prima zi a Congresului in superbul palat national din Barcelona. Va avea loc si cea de-a douasprezecea editie a premiilor "Global Mobile Awards" decernate la categorii ca: Inovatii, Divertisment, Aplicatii, Marketing, Tehnica, Handset si multe altele.

Cea mai mare companie independenta de muzica, EMI va aduce artisti de top la 3GSM, iar intreaga conventie va deveni o petrecere cu aperitive si bauturi, la care va canta Jamelia. Robert Redfored, celebrul actor si fondator al fundatiei Sundance Institute va prezenta 5 filme in premiera ale unor producatori independenti. 1300 de expozanti vor incanta publicul cu terminale, software, jocuri si alte produse ale industriei mobile.

3GSM

Printre modelele asteptate cu nerabdare la 3GSm se numara urmatoarele: Mitsubishi 903iTV, Nokia E90 Communicator, Nokia N77, Samsung Ultra Smart F700, Asus Aura, Cellular Book-ul italian si multe altele pe care le vom descoperi in urmatoarele zile, cand conventia va debuta.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×