Vodafone anunta servicii YoutTube

1.387 ori
<b>Vodafone anunta servicii YoutTube</b>Serviciul de telefonie mobile cu sediul in Marea Britanie, Vodafone a anuntat ca serviciul YouTube va fi disponibil pe telefoanele utilizatorilor britanici. Youtube Mobile va putea fi folosit in 2007 prin intermediul portalului Vodafone Live, care este...

Serviciul de telefonie mobile cu sediul in Marea Britanie, Vodafone a anuntat ca serviciul YouTube va fi disponibil pe telefoanele utilizatorilor britanici. Youtube Mobile va putea fi folosit in 2007 prin intermediul portalului Vodafone Live, care este folosit pe 4.7 terminale mobile din Regatul Unit.

Vodafone va lansa si in restul Europei acest serviciu, asta in conditiile in care in SUA clientii Cingular Wireless, Sprint Nextel, T-Mobile USA sau Verizon Wireless pot uploada fisiere video pe YouTube de pe telefoanele lor. Utilizatorii britanici vor putea si ei sa uploadeze filmulete sau sa le vizioneze oricand, oriunde si oricum.

Conducerea YouTube se declara multumita de parteneriatul cu Vodafone datorita castigarii unui nou public. Cu acest nou serviciu telefonia mobila isi va indeplini cu succes functia de divertisment, destul de ignorata in ultima vreme, cu toate modelele de tip business aparute in cadrul marcilor mari ale telefoniei mobile. De asemenea Vodafone a mai anuntat ca vor incheia contracte asemanatoare si cu MySpace sau eBay, pentru a le face disponibila pe telefoanele mobile.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×