Telefon Motorola cu camera de 8 megapixeli: Z12 Skarven

1.794 ori
<b>Telefon Motorola cu camera de 8 megapixeli: Z12 Skarven</b>In octombrie aflam cu surprindere ca Motorola lucreaza la un telefon, cu numele de cod Skarven, care va fi dotat cu o camera cu senzor de 8 megapixeli. Ultimele zvonuri indica faptul ca terminalul din imaginea urmatoare este chiar acel Skarven, desi nu...

In octombrie aflam cu surprindere ca Motorola lucreaza la un telefon, cu numele de cod Skarven, care va fi dotat cu o camera cu senzor de 8 megapixeli. Ultimele zvonuri indica faptul ca terminalul din imaginea urmatoare este chiar acel Skarven, desi nu putem garanta ca este asa:

La ora actuala handsetul poarta numele de Motorola Z12 si este considerat succesorul lui Z10. Daca ne intoarcem in timp si luam in considerare ultimele zvonuri in legatura cu aceasta himera mobila, handsetul este dotat cu un display cu diagonala de 2.8 inch, care afiseaza 16 milioane de culori. Terminalul include taste touch sensitive si este un slider, fapt confirmat si de poza de care dispunem.

Asteptati-va la numeroase zvonuri inainte de Mobile World Congress, pe masura ce marile branduri de terminale "scapa" imagini cu noile telefoane pe Internet, pentru a starni interesul publicului. Practic 90% din tot ce vedem astazi sub forma de zvon, va fi confirmat saptamana viitoare, printr-o lansare sau chiar prin debutul in cadrul fostului 3GSM. Puteti ghici care va fi urmatorul terminal, subiect de zvon?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×