3GSM dominat de contentul destinat telefoanelor mobile

Autor:  | Publicat în:  Expozitii 938 ori
<b>3GSM dominat de contentul destinat telefoanelor mobile</b>Pe 12 februarie se va da startul editiei 2007 a 3GSM, evenimentul ce gazduieste intrunirea specialistilor din domeniul telefoniei mobile. Pana la targul de la Barcelona, va putem prezeta marii invitati si continuturile disponibile pentru eveniment. Vor fi...

Pe 12 februarie se va da startul editiei 2007 a 3GSM, evenimentul ce gazduieste intrunirea specialistilor din domeniul telefoniei mobile. Pana la targul de la Barcelona, va putem prezeta marii invitati si continuturile disponibile pentru eveniment.

Vor fi expuse cele mai noi terminale, software-uri, concepte si initiative, cum ar fi Mobile Bollywood, care are loc in paralel cu Festivalul Sundance al filmelor de scurt metraj. Peste 60 de firme celebre isi vor expune produsele si media ce au legaturi cu domeniul telefoniei mobile, printre acestea numarandu-se si Walt Disney, MTV sau CNBC.

Iata cateva din lucrurile pe care le puteti vedea la 3GSM:

Initiativa Mobile Bollywood: Contributiile regizorilor indieni care arata cum a fost primita telefonia mobila in cadrul industriei filmului din India. Trei filme de scurt metraj vor fi prezentate in premiera cu aceasta ocazie.

Festivalul de Film Sundance: Acesta va promova filmele independente cu ajutorul serviciilor de telefonie mobile si vor fi disponibile 5 filme prezentate in premiera la 3GSM.

Zona de expozitie - locul unde se va discuta despre noile lansari de servicii sau terminale.

In total 3GSM va gazdui 57.000 de vizitatori si 1100 de expozanti, inclusiv companii nou-venite in domeniu cum ar fi Yahoo!, MySpace, Sky, EMI sau Warner Music.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×