4 noi terminale E-TEN Glofiish prezentate in cadrul showului Computex

2.134 ori
<b>4 noi terminale E-TEN Glofiish prezentate in cadrul showului Computex</b>E-TEN a primit premiul de excelenta in cadrul showului IT Computex 2008 pentru inovatorul sau terminal Glofiish DX900, primul handset dual-SIM care ruleaza Windows Mobile si suporta conectivitate HSDPA si EDGE. Acest telefon a fost prezentat impreuna cu 3...

E-TEN a primit premiul de excelenta in cadrul showului IT Computex 2008 pentru inovatorul sau terminal Glofiish DX900, primul handset dual-SIM care ruleaza Windows Mobile si suporta conectivitate HSDPA si EDGE. Acest telefon a fost prezentat impreuna cu 3 noi modele de telefoane Pocket PC, Glofiish V900, X900 si X610.

Revenind la modelul DX900 (din imaginea de mai sus), acesta este un terminal dual-SIM, cu suport HSDPA/EDGE si dotat cu GPS, Wi-Fi, Bluetooth, un display touchscreen VGA si o camera de 3 megapixeli cu autofocus. V900 este de asemenea dotat cu un touchscreen VGA, dar soseste si cu suport DVB-T/H si T-DMB/DAB, fiind ideal pentru fanii serviciilor de televiziune mobila.

E-Ten Glofiish V900

Continuand lista de handseturi, X900 soseste dotat cu suport UMTS/HSDPA, streaming video, apeluri VoIP si un display VGA, care va afisa excelent paginile web, documentele, imaginile si clipurile video. In cele din urma, Glofiish X610 este definitia functionalitatii, intr-o carcasa subtire, fiind terminalul perfect pentru navigare GPS si comunicare. Toate aceste noi telefoane sosesc cu OS-ul Windows Mobile 6.1 si o interfata touch, care revolutioneaza experienta utilizatorului, transformand-o intr-una 3D, bazata pe iconuri.

Glofiish X610

E-Ten X900

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×