4 noi terminale E-TEN Glofiish prezentate in cadrul showului Computex

Autor:  | Publicat în:  Eten 2.040 ori
<b>4 noi terminale E-TEN Glofiish prezentate in cadrul showului Computex</b>E-TEN a primit premiul de excelenta in cadrul showului IT Computex 2008 pentru inovatorul sau terminal Glofiish DX900, primul handset dual-SIM care ruleaza Windows Mobile si suporta conectivitate HSDPA si EDGE. Acest telefon a fost prezentat impreuna cu 3...

E-TEN a primit premiul de excelenta in cadrul showului IT Computex 2008 pentru inovatorul sau terminal Glofiish DX900, primul handset dual-SIM care ruleaza Windows Mobile si suporta conectivitate HSDPA si EDGE. Acest telefon a fost prezentat impreuna cu 3 noi modele de telefoane Pocket PC, Glofiish V900, X900 si X610.

Revenind la modelul DX900 (din imaginea de mai sus), acesta este un terminal dual-SIM, cu suport HSDPA/EDGE si dotat cu GPS, Wi-Fi, Bluetooth, un display touchscreen VGA si o camera de 3 megapixeli cu autofocus. V900 este de asemenea dotat cu un touchscreen VGA, dar soseste si cu suport DVB-T/H si T-DMB/DAB, fiind ideal pentru fanii serviciilor de televiziune mobila.

E-Ten Glofiish V900

Continuand lista de handseturi, X900 soseste dotat cu suport UMTS/HSDPA, streaming video, apeluri VoIP si un display VGA, care va afisa excelent paginile web, documentele, imaginile si clipurile video. In cele din urma, Glofiish X610 este definitia functionalitatii, intr-o carcasa subtire, fiind terminalul perfect pentru navigare GPS si comunicare. Toate aceste noi telefoane sosesc cu OS-ul Windows Mobile 6.1 si o interfata touch, care revolutioneaza experienta utilizatorului, transformand-o intr-una 3D, bazata pe iconuri.

Glofiish X610

E-Ten X900

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×