4 noi terminale E-TEN Glofiish prezentate in cadrul showului Computex

Autor:  | Publicat în:  Eten 1.965 ori
<b>4 noi terminale E-TEN Glofiish prezentate in cadrul showului Computex</b>E-TEN a primit premiul de excelenta in cadrul showului IT Computex 2008 pentru inovatorul sau terminal Glofiish DX900, primul handset dual-SIM care ruleaza Windows Mobile si suporta conectivitate HSDPA si EDGE. Acest telefon a fost prezentat impreuna cu 3...

E-TEN a primit premiul de excelenta in cadrul showului IT Computex 2008 pentru inovatorul sau terminal Glofiish DX900, primul handset dual-SIM care ruleaza Windows Mobile si suporta conectivitate HSDPA si EDGE. Acest telefon a fost prezentat impreuna cu 3 noi modele de telefoane Pocket PC, Glofiish V900, X900 si X610.

Revenind la modelul DX900 (din imaginea de mai sus), acesta este un terminal dual-SIM, cu suport HSDPA/EDGE si dotat cu GPS, Wi-Fi, Bluetooth, un display touchscreen VGA si o camera de 3 megapixeli cu autofocus. V900 este de asemenea dotat cu un touchscreen VGA, dar soseste si cu suport DVB-T/H si T-DMB/DAB, fiind ideal pentru fanii serviciilor de televiziune mobila.

E-Ten Glofiish V900

Continuand lista de handseturi, X900 soseste dotat cu suport UMTS/HSDPA, streaming video, apeluri VoIP si un display VGA, care va afisa excelent paginile web, documentele, imaginile si clipurile video. In cele din urma, Glofiish X610 este definitia functionalitatii, intr-o carcasa subtire, fiind terminalul perfect pentru navigare GPS si comunicare. Toate aceste noi telefoane sosesc cu OS-ul Windows Mobile 6.1 si o interfata touch, care revolutioneaza experienta utilizatorului, transformand-o intr-una 3D, bazata pe iconuri.

Glofiish X610

E-Ten X900

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×