Zvonurile despre amanarea lui Google Phone sunt nefondate

Autor:  | Publicat în:  Google 1.065 ori
<b>Zvonurile despre amanarea lui Google Phone sunt nefondate</b>Dupa ce expertii industriei afirmau ca nu vom vedea un handset dotat cu Android pana in 2009, se pare ca zvonul a fost infirmat de catre gigantul motoarelor de cautare. Sa fie Google Phone mai aproape decat am crede? Initial a fost citata o sursa din...

Dupa ce expertii industriei afirmau ca nu vom vedea un handset dotat cu Android pana in 2009, se pare ca zvonul a fost infirmat de catre gigantul motoarelor de cautare. Sa fie Google Phone mai aproape decat am crede?

Initial a fost citata o sursa din interiorul Google, in legatura cu informatiile conform carora, de abia anul viitor vom vedea o lansare a unui GPhone dotat cu Android. In schimb aflam ca OS-ul va fi lansat pana la finalul acestui an, probabil pe un terminal HTC, favoritul fiind modelul Dream, despre care va informam in urma cu cateva luni. Aceeasi sursa din interiorul Google a mentionat si ca Samsung va produce cateva handseturi ce ruleaza Android si le va lansa in septembrie.

Reprezentantii gigantului motoarelor de cautare nu au ramas fara replica, in fata acestor informatii "scapate" si le-au infirmat pe rand, anuntand scurt ca vor lansa primul telefon dotat cu Android in 2008. Un purtator de cuvant Google a afirmat ca o serie din partenerii companiei vor incepe sa livreze handseturi Android in cel de-al patrulea trimestru fiscal al anului. Presiunea creste asupra popularei companii, pe masura ce ne apropiem de lansarea lui iPhone 3G, principalul rival al unui posibil GPhone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×