MSi va prezenta un PC-rucsac dedicat gaming-ului VR mobil în cadrul Computex 2016

1.005 ori
<b>MSi va prezenta un PC-rucsac dedicat gaming-ului VR mobil în cadrul Computex 2016</b>În cadrul show-ului Computex 2016, cei de la MSi vor sosi cu un produs ceva mai special, mai precis cu un PC-rucsac dedicat gaming-ului VR mobil. Potrivit informațiilor răspândite în presă, s-ar părea că la bordul acestuia vom avea un procesor Intel Core

Chiar acum câteva zile vă informam că cei de la HP pregătesc un PC-rucsac destinat gaming-ului VR mobil, produs ce ar putea beneficia de o prezentare oficială în cadrul show-ului Computex 2016 ce își va deschide porțile în această săptămână. Tot aici vor va sosi și MSi, producător care urmează a dezvălui un produs similar.

Fiind numit MSi Backpack PC, acest dispozitiv vine la interior cu un procesor Intel Core i7 și cu o placă video GTX980, componente capabile să ofere o experiență de gaming VR de înaltă calitate. Se pune problema sistemului de răcire adus de către producător în cazul de față, dar și a greutății întregului ansamblu, detalii ce vor fi dezvăluite foarte curând totuși.

Cu HP și MSi drept deschizători de drumuri, ne așteptăm ca în următoarea perioadă și alți producători din domeniu să vină cu soluții similare pe piață. Întreg conceptul din spatele unui asemenea produs este acela de a conecta un headset VR performant la un computer, laptop sau tabletă prin ajutorul unor cabluri dedicate.

Primul exemplu de headset VR ce ne vine în minte este HTC Vive VR, un produs ce pare că a cucerit publicul dacă este să ne luăm după vânzările înregistrate. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×