4 oferte pentru licenta de utilizare a frecventelor puse la dispozitie de ANRCTI

Autor:  | Publicat în:  ANRCTI 1.062 ori
<b>4 oferte pentru licenta de utilizare a frecventelor puse la dispozitie de ANRCTI</b>Cu cateva zile in urma au fost depuse ofertele pentru selectia comparativa in procesul de acordare a unei licente nationale de utilizare a frecventelor in benzi de 410-415/420-425 MHz. Au existat 10 companii care au cumparat caietul de sarcini pentru...

Cu cateva zile in urma au fost depuse ofertele pentru selectia comparativa in procesul de acordare a unei licente nationale de utilizare a frecventelor in benzi de 410-415/420-425 MHz.

Au existat 10 companii care au cumparat caietul de sarcini pentru aceasta licitatie, dar doar 4 au formulat si depus oferte, acestea fiind SC NetPoint SRL, SC Romtelecom SA, Saudi Oger Ltd. si Tactical Networks AS. Castigatorul va fi anuntat in data de 8 septembrie 2008, de catre oficialii ANRCTI. Autoritatea va evalua ofertele in functie de capacitatea financiara a licitantilor (cifra de afaceri, rata profitului din ultimii ani, investitia realizabila in cadrul noului proiect etc).

In plus, ANRCTI va lua in calcul si fezabilitatea comerciala a proiectului, analizand aspecte ca planul de marketing, data lansarii comerciale, dar si specializarea si experienta companiilor. Cerintele minime pentru acoperirea cu servicii de banda larga sunt in acest caz acoperirea a minim 2500 km de drumuri nationale europene (pana pe 31.12.2013), acoperirea a minim 55% din teritoriul tarii pana la aceeasi data si acoperirea a 100 de orase (cu maxim 50.000 locuitori) pana la data de 31.12.2013.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×