4 oferte pentru licenta de utilizare a frecventelor puse la dispozitie de ANRCTI

Autor:  | Publicat în:  ANRCTI 1.037 ori
<b>4 oferte pentru licenta de utilizare a frecventelor puse la dispozitie de ANRCTI</b>Cu cateva zile in urma au fost depuse ofertele pentru selectia comparativa in procesul de acordare a unei licente nationale de utilizare a frecventelor in benzi de 410-415/420-425 MHz. Au existat 10 companii care au cumparat caietul de sarcini pentru...

Cu cateva zile in urma au fost depuse ofertele pentru selectia comparativa in procesul de acordare a unei licente nationale de utilizare a frecventelor in benzi de 410-415/420-425 MHz.

Au existat 10 companii care au cumparat caietul de sarcini pentru aceasta licitatie, dar doar 4 au formulat si depus oferte, acestea fiind SC NetPoint SRL, SC Romtelecom SA, Saudi Oger Ltd. si Tactical Networks AS. Castigatorul va fi anuntat in data de 8 septembrie 2008, de catre oficialii ANRCTI. Autoritatea va evalua ofertele in functie de capacitatea financiara a licitantilor (cifra de afaceri, rata profitului din ultimii ani, investitia realizabila in cadrul noului proiect etc).

In plus, ANRCTI va lua in calcul si fezabilitatea comerciala a proiectului, analizand aspecte ca planul de marketing, data lansarii comerciale, dar si specializarea si experienta companiilor. Cerintele minime pentru acoperirea cu servicii de banda larga sunt in acest caz acoperirea a minim 2500 km de drumuri nationale europene (pana pe 31.12.2013), acoperirea a minim 55% din teritoriul tarii pana la aceeasi data si acoperirea a 100 de orase (cu maxim 50.000 locuitori) pana la data de 31.12.2013.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×