Seiko Epson aduce afisajul 3D pe telefonul mobil

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 889 ori
<b>Seiko Epson aduce afisajul 3D pe telefonul mobil</b>Compania Seiko Epson spera sa aduca universul 3D pe telefonul mobil, cercetatorii sai prezentand recent tehnologia 3D pentru display-uri de 550ppi. Noua tehnologie foloseste o lentila speciala numita "lentila lenticulara" (redundant nu-i asa?) pentru a...

Compania Seiko Epson spera sa aduca universul 3D pe telefonul mobil, cercetatorii sai prezentand recent tehnologia 3D pentru display-uri de 550ppi.

Noua tehnologie foloseste o lentila speciala numita "lentila lenticulara" (redundant nu-i asa?) pentru a oferi utilizatorului iluzia unor forme tridimensionale atunci cand acesta priveste ecranul telefonului. Desi suntem departe de holograme si tehnologiile din Star Wars, ideea celor de la Seiko Epson va fi pusa in aplicare in 2 ani, imbunatatind experienta video oferite de handseturi.

Acum ramane de vazut care va fi producatorul de telefoane mobile care va pune in practica noua tehnologie, fie ca el va purta numele Nokia, Motorola sau Samsung. Evident ca o experienta 3D pe un terminal mobil poate fi inca un mod de a imbunatati jocurile portabile si experienta multimedia, fara a fi nevoie de un chipset Nvidia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×