4 telefoane Vertu aurite, lansate in Japonia, cu preturi ametitoare

Autor:  | Publicat în:  Vertu 7.679 ori
<b>4 telefoane Vertu aurite, lansate in Japonia, cu preturi ametitoare</b>Filiala de lux a celor de la Nokia, Vertu a sarbatorit recent un an de existenta a magazinului sau din Japonia, Tokyo. Cu ocazia acestei aniversari, Vertu a lansat o editie limitata a handseturilor sale, disponibila in 4 versiuni de terminale acoperite cu...

Filiala de lux a celor de la Nokia, Vertu a sarbatorit recent un an de existenta a magazinului sau din Japonia, Tokyo. Cu ocazia acestei aniversari, Vertu a lansat o editie limitata a handseturilor sale, disponibila in 4 versiuni de terminale acoperite cu aur.

Cele 4 modele reprezinta anotimpurile anului si poarta numele de Vertu Kinko, Vertu Kikusui, Vertu Nanten si Vertu Daigo. Fiecare handset a fost pictat manual si suflat cu aur, iar texturile lor sunt foarte interesante, dupa cum puteti vedea si in imaginile atasate acestui articol. Vor exista doar cate 4 unitati fabricate pentru fiecare model, fiecare costand in jur de 215.800 dolari.

Vertu la pret redus

Cumparatorii costisitoarelor Vertu-uri vor putea efectua apeluri locale gratuite  (in Japonia), dar pretul minutelor de convorbire e ultima problema a unei persoane care cheltuie 200.000 de mii de dolari pe un telefon mobil.

Vertu la pret redus

Vertu la pret redus

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×