4 telefoane Vertu aurite, lansate in Japonia, cu preturi ametitoare

7.899 ori
<b>4 telefoane Vertu aurite, lansate in Japonia, cu preturi ametitoare</b>Filiala de lux a celor de la Nokia, Vertu a sarbatorit recent un an de existenta a magazinului sau din Japonia, Tokyo. Cu ocazia acestei aniversari, Vertu a lansat o editie limitata a handseturilor sale, disponibila in 4 versiuni de terminale acoperite cu...

Filiala de lux a celor de la Nokia, Vertu a sarbatorit recent un an de existenta a magazinului sau din Japonia, Tokyo. Cu ocazia acestei aniversari, Vertu a lansat o editie limitata a handseturilor sale, disponibila in 4 versiuni de terminale acoperite cu aur.

Cele 4 modele reprezinta anotimpurile anului si poarta numele de Vertu Kinko, Vertu Kikusui, Vertu Nanten si Vertu Daigo. Fiecare handset a fost pictat manual si suflat cu aur, iar texturile lor sunt foarte interesante, dupa cum puteti vedea si in imaginile atasate acestui articol. Vor exista doar cate 4 unitati fabricate pentru fiecare model, fiecare costand in jur de 215.800 dolari.

Vertu la pret redus

Cumparatorii costisitoarelor Vertu-uri vor putea efectua apeluri locale gratuite  (in Japonia), dar pretul minutelor de convorbire e ultima problema a unei persoane care cheltuie 200.000 de mii de dolari pe un telefon mobil.

Vertu la pret redus

Vertu la pret redus

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×