Bossul Apple, Steve Jobs si Eric Schmidt, CEO Google surprinsi la o cafea

1.563 ori
<b>Bossul Apple, Steve Jobs si Eric Schmidt, CEO Google surprinsi la o cafea</b>Dupa cateva dueluri intre Apple si Google, plus amenintarea numita Android la adresa suprematiei lui iPhone, cele 2 companii au incheiat orice fel de "prietenie". Nou descoperita rivalitate este oarecum contrazisa de intalnirea lui Steve Jobs, CEO Apple...

Dupa cateva dueluri intre Apple si Google, plus amenintarea numita Android la adresa suprematiei lui iPhone, cele 2 companii au incheiat orice fel de "prietenie". Nou descoperita rivalitate este oarecum contrazisa de intalnirea lui Steve Jobs, CEO Apple cu Eric Schmidt, CEO Google. Cei doi au fost surprinsi la o cafea, dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos.

Gizmodo a pus mana pe aceste fotografii, realizate intr-un shopping center din Palo Alto, California. Ba chiar mai mult, faimosul blog de gadgeturi a intrat in contact cu Janine Driver, expert in limbajul corpului, pentru a deslusi atitudinea celor doi. Analizand toate imaginile disponibile cu acestia, expertul a ajuns la concluzia ca Jobs si Schmidt au incredere unul in altul doar in proportie de 33%.

Steve Jobs si Eric Schmidt la cafea

Bratele deschise ale lui Steve Jobs indica deschidere, sau un soi de superioritate a acestuia asupra CEO-ului Google, care ar avea explicatii de dat. Observati ca Schmidt pare putin mai incordat decat Jobs, care sta relaxat, picior peste picior si gesticuleaza liber. Umerii lasati in fata ai bossului Google pot indica teama, conform aceluiasi expert in limbajul corpului.

Nu ar trebui sa deducem de aici concluzii alarmante gen "Google se teme de Apple", dar cel putin la nivel personal, unul dintre mai-marii motorului de cautare are toate motivele sa fie intimidat de "taticul lui iPhone".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×