5 hands-on-uri cu iPhone 5C: "așa trebuie să arate un smartphone din plastic", "nu are feeling de ieftin"

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.448 ori
<b>5 hands-on-uri cu iPhone 5C: "așa trebuie să arate un smartphone din plastic", "nu are feeling de ieftin"</b>Marți seara, pe 10 septembrie Apple a prezentat oficial telefonul pe care îl așteptăm cu toții, iPhone 5S, dar și modelul iPhone 5C, scăpat atât de des pe web. Absolut toate speculațiile și zvonurile s-au adeverit în cazul acestui handset, care...

Marți seara, pe 10 septembrie Apple a prezentat oficial telefonul pe care îl așteptăm cu toții, iPhone 5S, dar și modelul iPhone 5C, scăpat atât de des pe web. Absolut toate speculațiile și zvonurile s-au adeverit în cazul acestui handset, care e practic doar un iPhone 5 cu carcasă din plastic și preț de 550 de dolari.

​

Hai să vedem ce zic marile site-uri despre acest device, după primul contact cu el în experiențe hands on. Engadget laudă terminalul și afirmă că acesta este telefonul din plastic cel mai bine construit de până acum. iPhone 5C nu este magnet de amprente, iar Techcrunch afirmă că acest produs nu se simte ieftin deloc în mâna utilizatorului. Aceeași sursă spune că acest produs e mai degrabă unul destinat tinerilor.

Culorile arată fantastic, conform The Verge, care laudă și viteza acestui device. Slashgear declară că acest iPhone e mai degrabă o jucărie, cam asta e senzația după utilizarea sa. Totuși, plasticul e solid și nu scârțâie, iar greutatea e bine echilibrată. Interesant e toate site-urile critică acea carcasă cu găurele în zona din spate, lucru cu care suntem total de acord. CNET la rândul lor indică același lucru: telefonul nu se simte deloc ieftin în mână și indică sporul de baterie față de iPhone 5, totodată faptul că e cu 100 dolari mai ieftin ca acesta.


 
 

 

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×