Cele patru variante de culoare pentru iPhone 7 se afișează într-o imagine; din păcate nu sunt introduse nuanțe noi

1.382 ori
<b>Cele patru variante de culoare pentru iPhone 7 se afișează într-o imagine; din păcate nu sunt introduse nuanțe noi</b>Dacă vă numărați printre cei care sperau că Apple să introducă o nouă variantă de culoare pentru iPhone-ul din acest an, atunci trebuie să vă împăcați cu ideea că acest lucru nu se va întâmpla din păcate. O fotografie ajunsă astăzi pe web ne indică faptul

Pentru că nici o zi nu trece fără ca o scăpare referitoare la iPhone 7 să ajungă pe web, ne îndreptăm astăzi atenția asupra unei imagini ce ne prezintă cele patru variante de culoare pregătite pentru acest smartphone. Deși existau informații potrivit cărora Apple ar opta pentru o nouă nuanță de culoare odată cu lansarea noului iPhone, se pare că acest lucru nu se va întâmpla din păcate.

Culori iPhone 7

Fotografia în cauză despre care vorbim, ne dezvăluie că și smartphone-ul ce urmează a fi lansat în septembrie, va sosi în nuanțele de culoare deja cunoscute: argintiu, gri, auriu, respectiv rose gold. Așadar, cei care sperau la un iPhone colorat în negru complet sau albastru închis, se pot împăca cu ideea că gigantul din Cupertino nu are de gând să aducă astfel de variante pentru iPhone 7 în această toamnă.

Ca design se pare că singurele modificări de care vom avea parte sunt benzile pentru antene puțin redesenate, renunțarea la jack-ul audio și mica creștere în grosime față de iPhone 6s. La interior vom primi în schimb noul procesor Apple A10, 2 sau 3 GB memorie RAM, dar și o cameră foto de nouă generație.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×