CEO-ul OnePlus, Pete Lau postează un selfie realizat cu OnePlus 3; Camera frontală are rezoluţia de 8 MP

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.744 ori
<b>CEO-ul OnePlus, Pete Lau postează un selfie realizat cu OnePlus 3; Camera frontală are rezoluţia de 8 MP</b>Lansarea noului flagship OnePlus 3 se apropie cu pași repezi, iar astăzi aflăm și câteva detalii despre camera frontală ce va fi adusă la bordul acestui terminal. Informația cum că primim un senzor de 8 megapixeli vine chiar din partea lui Pete Lau, CEO

Continuă teaserele şi veştile legate de OnePlus 3, de această dată cu un selfie postat de CEO-ul OnePlus, Pete Lau şi realizat cu camera frontală a viitorului flagship. Fotografia poate fi văzută mai jos.

Mai sunt câteva săptămâni până la debutul lui OnePlus 3, pe care mai nou îl urmărim într-un mediu virtual special. Ştim că va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB RAM şi azi aflăm că primeşte şi o cameră selfie de 8 MP destul de solidă. Fotografia de mai sus are o rezoluţie de 2448 x 3264 pixeli şi pare a avea o funcţie Beauty aplicată.

Nu pot spune că sunt extrem de impresionat de calitatea sa şi dacă textura feţei lui Pete Lau a ieşit bine, persoana din spate are partea dreaptă a feţei cam neclară. E drept că mediul în care e făcută fotografia e cam slab iluminat, fiind într-o încăpere. Pe OnePlus 3 îl aşteptăm cu un ecran AMOLED Full HD de 5.5 inch, o baterie de 3000 mAh, o cameră de 16 megapixeli şi 32 sau 64 GB stocare.

Modelul de bătut la capitolul selfie ar fi Xiaomi Mi 5, care a stat foarte bine la acest aspect la testele noastre.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×