CEO-ul OnePlus, Pete Lau postează un selfie realizat cu OnePlus 3; Camera frontală are rezoluţia de 8 MP

1.819 ori
<b>CEO-ul OnePlus, Pete Lau postează un selfie realizat cu OnePlus 3; Camera frontală are rezoluţia de 8 MP</b>Lansarea noului flagship OnePlus 3 se apropie cu pași repezi, iar astăzi aflăm și câteva detalii despre camera frontală ce va fi adusă la bordul acestui terminal. Informația cum că primim un senzor de 8 megapixeli vine chiar din partea lui Pete Lau, CEO

Continuă teaserele şi veştile legate de OnePlus 3, de această dată cu un selfie postat de CEO-ul OnePlus, Pete Lau şi realizat cu camera frontală a viitorului flagship. Fotografia poate fi văzută mai jos.

Mai sunt câteva săptămâni până la debutul lui OnePlus 3, pe care mai nou îl urmărim într-un mediu virtual special. Ştim că va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB RAM şi azi aflăm că primeşte şi o cameră selfie de 8 MP destul de solidă. Fotografia de mai sus are o rezoluţie de 2448 x 3264 pixeli şi pare a avea o funcţie Beauty aplicată.

Nu pot spune că sunt extrem de impresionat de calitatea sa şi dacă textura feţei lui Pete Lau a ieşit bine, persoana din spate are partea dreaptă a feţei cam neclară. E drept că mediul în care e făcută fotografia e cam slab iluminat, fiind într-o încăpere. Pe OnePlus 3 îl aşteptăm cu un ecran AMOLED Full HD de 5.5 inch, o baterie de 3000 mAh, o cameră de 16 megapixeli şi 32 sau 64 GB stocare.

Modelul de bătut la capitolul selfie ar fi Xiaomi Mi 5, care a stat foarte bine la acest aspect la testele noastre.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×