600 de filme clasice MGM vin pe Android și YouTube

1.952 ori
<b>600 de filme clasice MGM vin pe Android și YouTube</b>Metro Goldwyn Mayer este acel logo de care ne amintim cu drag și îl asociem cu filmele clasice din urmă cu 20-30, filme cum nu se mai fac în ziua de azi. Ei bine, aflați că în urma unui nou parteneriat între Google și MGM, 600 de filme clasice...

Metro Goldwyn Mayer este acel logo de care ne amintim cu drag și îl asociem cu filmele clasice din urmă cu 20-30, filme cum nu se mai fac în ziua de azi. Ei bine, aflați că în urma unui nou parteneriat între Google și MGM, 600 de filme clasice vor ajunge pe Android și YouTube.

Utilizatorii le vor putea închiria prin YouTube și Google Play, evident doar în SUA și Canada pentru început. De la West Story la Moonstruck și de la Terminator la Robocop, toate filmele care v-au marcat copilăria sunt disponibile. Sunt în lucru și parteneriate cu Paramout, Warner Brothers, Disney și Universl Pictures, plus Sony Pictures. De pe lista absentează 20th Century Fox, care deocamdată nu a ajuns la o înțelegere cu Google, probabil nefiind de acord cu această modalitate de distribuire.

în aceste condiții și având în vedere că YouTube transmite și evenimente live și concerte uneori, mă întreb cât timp va mai rămâne serviciul video al celor de la Google gratuit. Deja văd numeroși utilizatori YouTube că se plâng de acele reclame de 30 de secunde care îi deranjează în special pe americani. Dacă vreți o mostră intrați în orice review de joc de pe canalul IGN și veți vedea cât de enervante sunt. Ei bine, pe viitor, pe lângă reclame vom avea și o taxă de utilizare pentru YouTube și asta e o predicție care sunt sigur că se va adeveri, mai ales dacă sunt oferite filme full.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×