Avem prețuri pentru ASUS PadFone, Pad 300 și Transformer Pad Infinity!

3.756 ori
<b>Avem prețuri pentru ASUS PadFone, Pad 300 și Transformer Pad Infinity!</b>în cadrul unui eveniment de modă din Italia și anume Săptămâna Modei 2012, ASUS a oferit detalii despre cele mai noi tablete ale sale, cele prezentate la MWC 2012. Este vorba despre ASUS PadFone, ASUS Transformer Pad Infinity și Transformer Pad...

în cadrul unui eveniment de modă din Italia și anume Săptămâna Modei 2012, ASUS a oferit detalii despre cele mai noi tablete ale sale, cele prezentate la MWC 2012. Este vorba despre ASUS PadFone, ASUS Transformer Pad Infinity și Transformer Pad 300. Toate 3 au fost prezentate și la evenimentul de modă și au fost menționate în sfârșit și prețuri și date de lansare pentru aceste terminale.

ASUS PadFone va avea cel mai mare preț și anume 700 de euro pentru combinația tableta + telefon. Câștigător al premiului "cel mai inovator device" la CES 2012, PadFone va fi disponibil în mai și va avea și o variantă LTE în septembrie. Dockul cu tastatura va fi vândut separat la prețul de 150 de euro. ASUS Transformer Pad Infinity va sosi pe 10 iunie, va costa 600 de euro în varianta de 64 GB și va avea doar o variantă WiFi. Dock-ul cu tastatura va avea același preț de 150 de euro.

Trecând la modelul cu preț accesibil, ASUS Transformer Pad 300 va sosi la mijlocul lunii mai, la preț de 400 de euro în varianta WiFi și 500 de euro în cea 3G, ambele cu 32 GB memorie internă. ASUS are planuri mari pentru 2012, dar se pare că Europa va avea parte de produsele sale noi prima și abia apoi SUA. Imaginați-vă ce prețuri vor avea aceste tablete la operatori... sună tentant?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×