Husele lui Samsung Galaxy M30s scot la iveală un modul foto regândit; Avem un senzor principal de 48 mpx

1.574 ori
<b>Husele lui Samsung Galaxy M30s scot la iveală un modul foto regândit; Avem un senzor principal de 48 mpx</b>Leak-urile continuă pentru Samsung Galaxy M30s și la doar câteva ore distanță de la dezvăluirea veștii că va avea o baterie de 6000 mAh la interior, iată că în online își fac apariția noi randări de huse. Acestea confirmă design-ul

Leak-urile continuă pentru Samsung Galaxy M30s și la doar câteva ore distanță de la dezvăluirea veștii că va avea o baterie de 6000 mAh la interior, iată că în online își fac apariția noi randări de huse. Acestea confirmă design-ul pe care l-am văzut în urmă cu mai bine de o lună atunci când pe web scăpau fotografii ale carcasei, principala noutate fiind reprezentată de către modulul foto cu design regândit.

Samsung Galaxy M30s

Acesta include tot 3 senzori dar de această dată mărimea sa crește dintr-un motiv sau altul. Știam deja că senzorul principal din setup, cel de 13 megapixeli regăsit pe varianta standard Galaxy M30 va fi înlocuit pe modelul cu "s" în coadă cu o cameră de 48 mpx.

Samsung Galaxy M30s

Posibil ca acesta să fie motivul din spatele redesenării modului foto, sau poate bateria upgradată are de-a face cu soluția găsită de Samsung. Scanner-ul de amprente rămâne unul fizic și îl găsim în spate având o formă ovală. Printre alte dotări așteptate pe Galaxy M30s avem și un procesor Exynos 9610 (același de pe Galaxy A50).

Samsung Galaxy M30s

Ecranul va fi cel mai probabil tot o unitate Super AMOLED FHD+ cu diagonală de 6.4 inch iar configurațiile vor include 4 sau 6 GB RAM și 64 sau 128 GB de stocare flash. Se vehiculează un preț cuprins între 170 și 270 euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×