Samsung Galaxy S11 ar putea sosi cu telemetru laser integrat în setup-ul său quad-camera

1.183 ori
<b>Samsung Galaxy S11 ar putea sosi cu telemetru laser integrat în setup-ul său quad-camera</b>Samsung Galaxy S11 a fost cap de afiş în ultimele săptămâni, scăpând în randări ample şi detaliate, ce dezvăluie un design... cam previzibil. Am aflat şi că ar putea avea un ecran de 120 Hz, asta după ce la început de toamnă

Samsung Galaxy S11 a fost cap de afiş în ultimele săptămâni, scăpând în randări ample şi detaliate, ce dezvăluie un design... cam previzibil. Am aflat şi că ar putea avea un ecran de 120 Hz, asta după ce la început de toamnă se vorbea de lentile lichide, zoom periscopic şi camere de 108 MP. Acum avem şi extra detalii despre modalitatea sa de focalizare.

Vă reamintesc că la ultima strigare, Samsung Galaxy S11 se pregătea pentru un debut pe 18 februarie, alături de un Galaxy S11e şi Galaxy S11+. Am aflat recent că nu are ecran cascadă, că va avea suport 5G şi încărcare rapidă la 25W. Cea mai nouă găselniţă e faptul că vom avea o cameră cu modul dreptunghiular în stil Galaxy M30s. Include 4 senzori, printre care unul de 108 MP, unul ToF, o cameră ultra wide şi una telephoto.

Galaxy S11

Acum aflăm că de fapt, a patra cameră după principală, tele şi ultra wide ar fi de fapt un senzor de focalizare pe bază de laser. E vorba despre acel senzor încercuit din imaginea de mai sus. Informaţia vine de la Ice Universe, unul dintre zvonacii cei mai apreciaţi din domeniu. Modulul care a apărut în scăpările lui @OnLeaks de randări de acum câteva zile prezentau un aranjament de senzori în forma literei "L".

Se speculează că odată ce Samsung va implementa tehnologia de autofocalizare laser, atunci Phase Detection Autofocus va dispărea. Sunt multe telefoane cu autofocalizare pe bază de laser pe piaţă, tehnologie deja veche şi apărută pe telefoane ca Xiaomi Mi 5, ba chiar LG G3 şi ASUS ZenFone 3 Laser. Încă nu ştim cum rămâne cu senzorul Bokeh, dar funcţionalitatea sa e uşor de emulat cu ajutorul celorlalţi senzori.

Vom afla mai multe pe 18 februarie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×