Razer Phone primeşte actualizarea la Android 8.1 Oreo; Iată ce e nou

885 ori
<b>Razer Phone primeşte actualizarea la Android 8.1 Oreo; Iată ce e nou</b>De astăzi smartphone-ul Razer Phone primește actualizarea la Android 8.1 Oreo, release ce vine la pachet cu o serie de noutăți interesante pe care le descoperim în rândurile de mai jos. După cum bine știți, avem de-a face cu un terminal de gaming

După ce am văzut tot mai multe telefoane flagship de anul trecut primind Android 8.1 Oreo, iată că acum acest release ajunge şi pe celebrul Razer Phone. În continuare singurul telefon de gaming cu ecran de 120 Hz de pe piaţă, terminalul ajunge la cea mai nouă versiune de Android şi aflaţi ce e nou mai jos.

Luna trecută Razer lansa un preview build Oreo pentru Razer Phone, care prefaţa acest update. Între timp aflăm că Razer Phone a început să fie vândut de către retailerii din SUA, în frunte cu Best Buy. Razer afirmă că odată cu Android 8.1 Oreo telefonul său primeşte un aspect vizual mai curat şi aerisit, dar se fac şi optimizări şi îmbunătăţiri "sub capotă" pentru o experienţă mai fluidă.

La pachet vine şi o actualizare pentru Nova Launcher, bug fix-uri şi îmbunătăţiri la nivel de sistem. Actualizarea vine în valuri şi ar trebui să ajungă pe toate terminalele în maxim 10 zile. O noutate binevenită este suportul pentru Project Treble, care va permite o actualizare mai rapidă şi fără probleme la Android P. Alte noutăţi sunt dublu tap pe ecran pentru a îl trece în mod sleep, o aplicaţie Dolby Atmos îmbunătăţită şi security patch-urile pe februarie.

Avem şi widget Netflix acum, iar Android 8.1 Oreo include noi emoji-uri, afişaj nivel baterie pentru un terminal conectat via Bluetooth şi detalii despre tăria semnalului WiFi la un hotspot la care sunteţi conectaţi.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×